Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημήτρης Κατσίμης πέθανε: Το αντίο της Έλλης Στάη
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κατσίμης πέθανε: Το αντίο της Έλλης Στάη

Δημήτρης Κατσίμης πέθανε: Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ελλη Σταη αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της και δημοσιογράφο, Δημήτρη Κατσίμη, που «έφυγε» την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών

Δημήτρης Κατσίμης πέθανε: Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ελλη Σταη αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της και δημοσιογράφο, Δημήτρη Κατσίμη, που «έφυγε» την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Ο Δημήτρης Κατσίμης παντρεύτηκε με την Ελλη Στάη και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Μάρκο. Η γνωριμία τους έγινε στην ΕΡΤ, όταν εκείνος ήταν διευθυντής ενημέρωσης.

Η Ελλη Στάη έγραψε χαρακτηριστικά: «Δημήτρη, όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες. Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις.  Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή. Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν.

Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογράφος και διανοούμενος και βαθιά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος. Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά. Εγώ κρατάω για το τέλος , τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους. Εσυ βλέποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων , προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλακι , μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε …..Όλα καλά…..Σε αγαπάμε , μας συντρόφεψες σε όλα , γι αυτό ναι …Όλα καλά …όπως το ήθελες.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις