Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα βιασμού Νάξος: 50χρονη καταγγέλει Πακιστανό
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού Νάξος: 50χρονη καταγγέλει Πακιστανό

Απόπειρα βιασμού Νάξος: Με παρέμβαση γειτόνων της γυναίκας, ο Πακιστανός «το έβαλε στα πόδια» και καταζητείται από την αστυνομία

Απόπειρα βιασμού Νάξος: Αναστάτωση προκλήθηκε στα χωριά της πεδινής Νάξου και ιδιαίτερα στα Λιβάδια από την καταγγελία μιας 50χρονης στο χωριό Γλυνάδο. Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της Τρίτης η γυναίκα μετακινήθηκε από το σπίτι της στο Γλυνάδο, στην οικία της αδερφής της. Ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά της ένας Πακιστανός τον οποίο και γνώριζε, γιατί ο αλλοδαπός εργαζόταν στα χωράφια του συζύγου της και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με σκοπό να την βιάσει.

Όμως η 50χρονη προέβαλε αντίσταση και με τις φωνές της, κινητοποίησε τους γείτονες οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να απομακρύνουν προσεκτικά τον δράστη, ο οποιος φέρεται να έχει ιστορικό σε φυλακές. Ο Πακιστανός τους απέφυγε και, τρέχοντας, χάθηκε μέσα στα χωράφια. Από τότε είναι άφαντος και καταζητείται.

Ήδη άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή, προσήγαγαν συμπατριώτες και φίλους του φερόμενου ως δράστη και βρίσκονται στα ίχνη του παρ’ ολίγον βιαστή. Η 50χρονη έχει υποστεί σοκ από την επίθεση με το μαχαίρι και τις προθέσεις του Πακιστανού.

Ναρκωτικά, μαχαίρια, σουβλιά και αλκοόλ στις φυλακές Τρικάλων

Σε νέα έκτακτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, χθες, Τρίτη, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και εξωτερικούς φρουρούς, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε 40 κελιά και κοινόχρηστους – βοηθητικούς χώρους των φυλακών Τρικάλων, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, ναρκωτικά, μαχαίρια, σουβλιά και αλκοόλ. Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της έρευνας συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

32 γραμμάρια ηρωίνης
αυτοσχέδια μαχαίρια
σουβλιά και λάμες
3 μεταλλικές και 2 ξύλινες ράβδοι
3 μεταλλικοί γάντζοι και 4 αυτοσχέδιοι τροχοί ακονίσματος
κινητό τηλέφωνο
κάρτα SIM και πλακέτα κινητού τηλεφώνου
2 λίτρα αυτοσχέδιου αλκοόλ
10 λίτρα αυτοσχέδιου μείγματος για την παρασκευή αλκοόλ
αυτοσχέδιος αποστακτήρας
3 αυτοσχέδιοι κλέφτες ρεύματος
καλώδια και βίδες
ηλεκτρικά μάτια και μόνιτορ.

Για τα ευρήματα ενημερώθηκε άμεσα η αρμόδια εισαγγελική Αρχή, καθώς και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων, η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση. Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Δείτε ακόμη
Νέο σήμα κινδύνου – Με ένα απλό sms, σηκώνουν υπέρογκα ποσά!
Με τσίπουρα και καφέδες η 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη
Δημήτρης Βολακάκης: Ο πιλότος που τόνωσε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις