ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Ταμένος” στην Παλμέιρας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Ταμένος” στην Παλμέιρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ - Φερέιρα: Για τελειωμένη υπόθεση την παρουσιάζουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αυτήν του προπονητή του “δικεφάλου” για τον πάγκο της “Βερντάο”

28.10.2020 | 23:58

ΠΑΟΚΦερέιρα: Επανέρχονται για το θέμα του Αμπέλ Φερέιρα τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν, πως η Παλμέιρας έχει ήδη κάνει κίνηση για την απόκτηση του Πορτογάλου τεχνικού, όμως από πλευράς ΠΑΟΚ προέχει η αναμέτρηση με την Γρανάδα. Μάλιστα, θεωρούν ότι η μεταγραφή έχει κλείσει, ενώ αναφέρουν και ποσά για το ντιλ.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» δεν έχουν επιβεβαίωση την πρόταση, αφού έχουν στραφεί στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Γρανάδα. Ενώ, οι συζητήσεις για το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα θα γίνουν μετά από την αυριανό παιχνίδι. Έτσι, το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς της Παλμέιρας για τον Πορτογάλο τεχνικό, έχει εξελιχθεί σε επίσημη πρόταση. Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» το γνωρίζουν πολύ καλά και θα αποφασίσουν για την έκβαση της υπόθεσης στο σύντομο μέλλον.

ΠΑΟΚ – Φερέιρα: “Μετά τη Γρανάδα”

Σε δημοσιεύματα των Βραζιλιάνικων ΜΜΕ, αναφέρεται: «Αυτό που απομένει είναι το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα για το Europa League προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τον Φερέιρα. Η Παλμέιρας θα πληρώσει περίπου 600 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του Φερέιρα που θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο νέος προπονητής της ομάδας». Ενώ, προσθέτουν: «Η διαπραγμάτευση δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά πρέπει να διευθετηθεί με πληρωμή περίπου 10% του ποσού που ζητήθηκε αρχικά από τον ΠΑΟΚ».

Δείτε ακόμη:

“Λιγότερος” από όσο απαιτούσε η περίσταση, ήττα Ολυμπιακό 1-0 στην Πόρτο
Θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύτηκε ο Ινφαντίνο
Έσωσε βαθμό στο 93′ η Ρεάλ, 2-2 με την Γκλάντμπαχ
Exit mobile version