Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παλμέιρας – Φερέιρα: Αρέσει ο κόουτς του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παλμέιρας – Φερέιρα: Αρέσει ο κόουτς του ΠΑΟΚ

Παλμέιρας - Φερέιρα: Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνικο Τύπο ο 41χρονος προπονητής είναι πρώτος υποψήφιος στη λίστα της “Βερντάο”

ΠαλμέιραςΦερέιρα: Επιμένει για την απόκτηση του Αμπέλ Φερέιρα η Παλμέιρας. Η ομάδα του Σάο Πάολο εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν, θα επανέλθουν με ανανεωμένη πρόταση για την απόκτηση του 41χρονου τεχνικού. Μάλιστα, αυτό υποστηρίζουν και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε ένας Βραζιλιάνος δημοσιογράφος του «FOX SPORTS Brazil» μέσω μίας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο λόγος για τον Λεάντρο Κεσάντα, ο οποίος, ανέφερε στο ενδιαφέρον της Παλμέιρας και αποκάλυψε λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ακόμα, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο ποσό, που ζήτησε ο «δικέφαλος του βορρά» για να παραχωρήσει τον 41χρονο τεχνικό και να επιτρέψει στην Παλμέιρας να διαπραγματευτεί μαζί του. Πιο αναλυτικά, στην δημοσίευση του ο Λεάντρο Κεσάντα δήλωσε: «Η Παλμέιρα ενδιαφέρεται τον Πορτογάλο Αμπέλ Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα απέκλεισε την Μπενφίκα του Ζόρζε Ζεσούς στα προκριματικά του Champions League. Στο παρελθόν, ο Φερέιρα βρισκόταν στην Σπόρτινγκ και στην Μπράγκα».

Παλμέιρας – Φερέιρα: Η απόλυση Λουξεμπούργκο

Θυμίζουμε, η Παλμέιρας έδιωξε τον Βάντερλεϊ Λουξεμπούργκο από το τιμόνι της και διανύει μία κακή αγωνιστική περίοδο. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει στην αγορά και εξετάζουν τον επόμενο προπονητή τους. Μάλιστα, έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην πορτογαλική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάο Πάολο εκτός από την περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα, εξετάζει και ακόμα δύο ονόματα. Ο λόγος για τους Ρουί Βιτόρια και Μπρούνο Λάνγκε, οι οποίοι ήταν πρώην προπονητές της Μπενφίκα.

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις