Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: No CR7, no party
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: No CR7, no party

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Η Γιούβε χάνει… πεταλιές χωρίς τον Ροναλντο, η Μπάρτσα αναζητά επανεκκίνηση της σεζόν μετά την διοικητική αποχώρηση Μπαρτομέου

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Με πολύ δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «μπιανκονέρι» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Βερόνα (αυτή ήταν η 3η διαδοχική στο πρωτάθλημα). Ενώ, την περασμένη Τρίτη νίκησε 0-2 την Ντιναμό Κιέβου και ξεκίνησε με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Απόψε, θέλει να κάνει το δύο στα δύο κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Ο Αντρέα Πίρλο δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ρονάλντο, Κιελίνι, Σάντρο, Ντε Λίχτ και Κεντίρα. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για τον Μπονούτσι. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έρχεται από την ήττα με 1-3 κόντρα στην Ρεάλ στο El Classico. Η κακή κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα οδήγησε στην αποχώρηση του Μπαρτομέου και της υπόλοιπης διοίκησης του. Ξεκίνησε με το δεξί στην διοργάνωση, αφού νίκησε 5-1 την Φερεντσβάρος. Απόψε, θέλει να συνεχίσει με νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Κουτίνιο και Πικέ.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Η Γιουνάιτεντ, η Λειψία και οι άλλοι

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Όλντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λειψία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κόλλησαν στο μηδέν με την Τσέλσι. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν ένα καλό ξεκίνημα, αφού αποχώρησαν νικήτες από το Παρίσι κόντρα στην Παρί (1-2). Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στην διοργάνωση. Δεν υπολογίζονται οι Μπαϊγί και Λίνγκαρντ.

Στον αντίποδα, η Λειψία έρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου. Έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με το δεξί, επικρατώντας με 2-0 της Μπασάκσεχιρ εκτός έδρας. Απόψε, θέλει να κάνει το δύο στα δύο. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Μουκιέλε, Κλόστερμαν, Χαϊντάρα και Λάιμερ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ζενίτ. Η Κράσνονταρ κοντράρεται με την Τσέλσι. Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Ρεν. Η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την Λάτσιο. Η Φερεντσβάρος αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου. Ενώ, η Μπασάκσεχιρ κοντράρεται με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε ακόμη:

“Λιγότερος” από όσο απαιτούσε η περίσταση, ήττα Ολυμπιακό 1-0 στην Πόρτο
Θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύτηκε ο Ινφαντίνο
Έσωσε βαθμό στο 93′ η Ρεάλ, 2-2 με την Γκλάντμπαχ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις