Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / ΗΠΑ εκλογές 2020 – Μία Καλίφα: Με «καυτό» μαγιό καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΗΠΑ εκλογές 2020 – Μία Καλίφα: Με «καυτό» μαγιό καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν

ΗΠΑ εκλογές 2020 - Μία Καλίφα: Η  Αμερικανο-λιβανέζα celebrity επιστράτευσε όλο της το... νάζι για να δελεάσει τους ψηφοφόρους.

ΗΠΑ εκλογές 2020 – Μία Καλίφα: Με… όπλο όλα της τα προσόντα η γνωστή πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα συμμετείχε σε καμπάνια που καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν. Η  Αμερικανο-λιβανέζα celebrity, αν και έχει προσπαθήσει να αποκηρύξει το παρελθόν της στην ερωτική βιομηχανία,  γνωρίζει πολύ καλά ότι το ταλέντο της είναι να εξάπτει τη φαντασία -και όχι μόνο- του ανδρικού κοινού και επιστράτευσε όλο της το… νάζι για να δελεάσει τους ψηφοφόρους. Μάλιστα το έκανε με… αναστεναγμούς και βογκητά, αφήνοντας πονηρά υπονοούμενα, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό, προκειμένου το… σύνολο της πρόκλησης να είναι ολοκληρωμένο.

 

View this post on Instagram

 

Today is Vote Early Day. Make a plan to vote early at VoteVoteVote.com. #ThirstTrapTheVote #VoteEarlyDay #ad @comedycentral

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Η σπαρακτική εξομολόγηση

Πριν από μερικούς μήνες, σε μια σχεδόν σπαρακτική εξομολόγηση μέσα από τα social media, δήλωσε μετανιωμένη για τα ερωτικά βίντεο που γύρισε στα 21 της χρόνια -σήμερα είναι 27- και κάλεσε τα νεαρά κορίτσια να μείνουν μακριά από τον κόσμο του πορνό.

Ένα από τα βίντεο, μάλιστα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς η Καλίφα φορούσε μια ισλαμική μαντίλα, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να δέχεται απειλές για τη ζωή της από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και άλλους οργισμένους μουσουλμάνους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις