Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκη Κεραμέως κορονοϊός: Θετική η υπουργός Παιδείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη Κεραμέως κορονοϊός: Θετική η υπουργός Παιδείας

Νίκη Κεραμέως κορονοϊός: Το ανακοίνωσε η ίδια μέσω twitter - Θετικός και ο σύζυγός της

Νίκη Κεραμέως κορονοϊός: Θετικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβληθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο twitter. Η υπουργός Παιδείας δεν έχει συμπτώματα, αλλά είχε ο σύζυγός της. Μετά το τεστ, βρέθηκαν και οι δύο θετικοί.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως: «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κεραμέως.

”Προσβλήθηκα λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό” λέει ο Σταύρος Κελέτσης

Την εκτίμηση ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό λίγες μέρες μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης. Ο κ. Κελέτσης τόνισε ότι παραμένει ασυμπτωματικός ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο νόσησε, σημειώνοντας ότι είχε υποβληθεί σε τεστ τις προηγούμενες μέρες, το οποίο είχε βγει αρνητικό.  «Το Σάββατο ειδοποιήθηκα από έναν συνεργάτη μου ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, κλείσαμε το γραφείο, πήγαν όλοι οι συνεργάτες να κάνουν το τεστ κι εγώ επειδή ήμουν στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων απευθύνθηκα στο ιατρείο της Βουλής και πήγα να κάνω το τεστ. Έφυγα αμέσως από το κοινοβούλιο, μπήκα σε καραντίνα και αργά το απόγευμα της Κυριακής είχα το απόγευμα το αποτέλεσμα που ήταν θετικό, μια βδομάδα πριν είχα κάνει το τεστ και ήταν αρνητικό».

«Ο πρωθυπουργός ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον Έβρο, ενώ εγώ την Τετάρτη που είχε προηγηθεί είχα κάνει το τεστ εδώ στη Βουλή και ήμουν αρνητικός. Μετά, όταν έφυγε ο πρωθυπουργός, εγώ τη Δευτέρα επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη και αργά το βράδυ γύρισα στην Αθήνα. Εγώ το εντοπίζω εκείνη την ημέρα, δηλαδή μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις