Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Σαφάρι στο Οπόρτο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Σαφάρι στο Οπόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ - Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές δοκιμάζονται στο Ντραγκάο με την Πόρτο σε ματς κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση

Τσάμπιονς ΛιγκΟλυμπιακός: Δυνατό τεστ για τον Ολυμπιακό στο Οπόρτο. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πόρτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στην Μαρσέιγ. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κλειστό το παιχνίδι και έγιναν λίγες φάσεις. Στο δεύτερο ανέβασε στροφές και έπαιξε επιθετικά. Είχε ακυρωθέν γκολ με τον Μασούρα και τελικά πήραν τη νίκη με το γκολ του Χασάν στο 91’.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπόρεσε να πάρει πολύτιμες ανάσες ενόψει του σημερινού αγώνα. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες στην διοργάνωση. Δεν υπολογίζονται οι Καμαρά, Μπα και Σουντανί που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Η Πόρτο

Από την άλλη, η Πόρτο ηττήθηκε με 3-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και ξεκίνησε με το αριστερό τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ενώ, το Σάββατο νίκησε την Ζιλ Βιθέντε 1-0 για το πρωτάθλημα. Ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ. Έχασε πέναλτι, έμεινε με 10 παίχτες, όμως άντεξε και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θέλουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να νικήσουν, ώστε να μην μείνει πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης. Δεν υπολογίζεται ο Μαρκάνο, ενώ είναι αμφίβολοι οι Οτάβιο και Ντίας.

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις