Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νέο τρίποντο η Τότεναμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νέο τρίποντο η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε 1-0 της Μπέρνλι εκτός έδρας με γκολ του Σον - Ισοπαλία 1-1 για Μπράιτον και Γουέστ Μπρομ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Συνεχίζει απτόητη η Τότεναμ! Τα «σπιρούνια» νίκησαν 1-0 την Μπέρνλι και αποχώρησαν με το θετικό αποτέλεσμα από το «Τερφ Μουρ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Υπήρχε αρκετή ένταση και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Έπαιξαν επιθετικά και είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και να προσπαθούν να πάρουν το προβάδισμα. Η Τότεναμ ήταν αυτή που το κατάφερε, αφού στο 76’ ο Σον έκανε το 0-1. Η Μπέρνλι προσπάθησε να αντιδράσει. Έκανε φάσεις, όμως ο Γιορίς ήταν σε τρομερή κατάσταση και κράτησε όρθια την ομάδα του. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ισοπαλία στο Μπράιτον

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Μπράιτον και Γουέστ Μπρομ. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι και έψαξαν να βρουν τα πατήματα τους. Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, όμως η Μπράιτον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 40’ ο Λίβερμορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 1-0. Στο β’ μέρος, η Γουέστ Μπρομ έβγαλε αντίδραση. Έπαιξε πιο επιθετικά και πίεσε τους γηπεδούχους. Έκανε φάσεις και θα μπορούσε να είχε φτάσει νωρίτερα στην ισοφάριση. Στο 83’ ο Γκράντ σημείωσε το τελικό 1-1 και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις