Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (26/10): Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (26/10): Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το σπίτι

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (26/10): Από το τρέιλερ και μόνο έχουμε καταλάβει ότι το αποψινό επεισόδιο του GNTM θα είναι γεμάτο ανατροπές

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (26/10): Άλλο ένα από τα φαβορί φαίνεται πως θα αποχωρήσει σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου από το GNTM 3, αλλάζοντας πάλι τις ισορροπίες.
Άλλη μια αποχώρηση θα γίνει σήμερα στο GNTM. Όπως φαίνεται στο σημερινό τρέιλερ, στο σπίτι των μοντέλων θα εισβάλει μία από τις δύο περσινές νικήτριες, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς τα μοντέλα θα πρέπει να ποζάρουν περνώντας μέσα από ένα “καταρράκτη” νερού. Η Ρασέλ φαίνεται να έχει ένα ατύχημα που θα την τρομάξει, ωστόσο δεν είναι αυτή που θα αποχωρήση. Αν και την περασμένη εβδομάδα, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του “Γύπα” Δημοσθένη Τζουμάνη εκτός σπιτιού, δεν θα είναι αυτός που αποχωρεί σήμερα.

Φεύγουν τα φαβορί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr, δύο από τα μεγάλα φαβορί θα αποχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες αν και ήταν από τα φαβορί που αναμένονταν να φτάσουν στον τελικό.Έχει αποδειχτεί πολλές φορές, ότι μια κακή φωτογραφία είναι αρκετή για να δουν την πόρτα τις εξόδου ακόμα και τα πιο έμπειρα μοντέλα που φαίνεται να έχουν μέλλον. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και με τον Ηρακλή και την Παρασκευή που θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Το ίδιο συνέβη εξάλλου και με την Ξένια, που έφυγε πολύ νωρίς αν και οι 4 κριτές πίστευαν πολύ σε αυτήν. Ωστόσο, οι ανατροπές δε σταματούν εδώ. Όπως όλα δείχνουν, και οι τρεις παίκτες – ο Ηρακλής, η Παρασκευή και η Ξένια – θα επιστρέψουν ξανά στο σπίτι για να διεκδικήσουν το τίτλο του GNTM και το μεγάλο επάθλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις