Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε: Πώς είναι η σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο;
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε: Πώς είναι η σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε πως ο χωρισμός της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο δεν είναι διαφημιστικό κόλπο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε: Στο επίκεντρο βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε, μετά την έξοδο του πλαστικού χειρουργού με μια μελαχρινή γυναίκα. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Δευτέρας και αποκάλυψε ότι εξακολουθούν να είναι σε διάσταση με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, δηλώνοντας ότι δεν παρεξήγησε καθόλου την έξοδό του με μια γυναίκα, μιας και είναι πολύ άνετος με τις πελάτισσές του. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε πως ο χωρισμός της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο δεν είναι διαφημιστικό κόλπο.

«Η κατάσταση παραμένει ίδια, εντάξει έχουμε πει ότι πρόκειται για ένα διάλειμμα. Το διάλειμμα σημαίνει ή ότι γυρίζουμε τη σχέση εκεί που την αφήσαμε ή ότι προχωράμε ξεχωριστά. Ήταν τελείως τυχαία η συνάντησή μας στη Θεσσαλονίκη. Εγώ γενικά πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα για διάφορες δουλειές που έχω πάνω και ο Αριστομένης έχει το ιατρείο του αντίστοιχα οπότε είναι αναμενόμενο να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον. Εγώ ήξερα τις κοπέλες που ήταν μαζί του, οπότε δεν το παρεξήγησα. Τώρα ο κόσμος, επειδή είδε μια μελαχρινή κοπέλα να κάθεται δίπλα του και να ποζάρει να θεωρήσει ότι κάτι γίνεται. Ήταν λάθος ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στις φωτογραφίες τόσο κοντά, αλλά γενικά επειδή ο Αριστομένης είναι πολύ άνετος με τις πελάτισσές του. Πρωτόγνωρο αυτό για μένα. Στην αρχή ήταν πολύ περίεργα, να συνηθίσω λίγο το χώρο, να κοιμάμαι μόνη μου, να μην φοβάμαι. Τώρα πια είμαι καλά. Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο ο χωρισμός μας με τον Αριστομένη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις