Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζο Μπάιντεν – εκλογές ΗΠΑ: Η γκάφα που κάνει τους οπαδούς του Τραμπ να “πετάνε”
ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν – εκλογές ΗΠΑ: Η γκάφα που κάνει τους οπαδούς του Τραμπ να “πετάνε”

Τζο Μπάιντεν - εκλογές ΗΠΑ: Το στρατόπεδο Τραμπ υποστηρίζει ότι χρειάστηκε η γυναίκα του να του πει τρεις φορές το όνομα του Αμερικανού προέδρου για να αντιληφθεί το λάθος

Τζο Μπάιντεν – εκλογές ΗΠΑ: Σε γκάφα ολκής φαίνεται ότι υπέπεσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ καθώς σε βίντεο φαίνεται να μπερδεύει τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζορτζ Μπους. «Τέσσερα ακόμα χρόνια του Τζορτζ, του Τζορτζ, θα βρεθούμε σε μια θέση στην οποία, αν εκλεγεί ο Τραμπ, θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο» ακούγεται να λέει ο Μπάιντεν σε διαδικτυακή συγκέντρωση. Σύμφωνα με το στρατόπεδο Τραμπ το οποίο προωθεί το βίντεο, χρειάστηκε η παρέμβαση και μάλιστα τρεις φορές της γυναίκας του Μπάιντεν, Τζιλ για να αντιληφθεί το λάθος του.

Στο βίντεο, υποστηρίζουν οι Ρεπουμπλικάνοι, η Τζιλ Μπάιντεν λέει τρεις φορές «μέσα από τα δόντια της» τη λέξη «Τραμπ». Το βίντεο αυτό επαναφέρει στη δημόσια ατζέντα τη συζήτηση για την διανοητική ικανότητα του 77χρονου Μπάιντεν, την ηλικία του οποίου έχει επισημάνει αρκετές φορές στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε ακόμη
Ψήφισε ο Τραμπ: «Ήταν μια πολύ ασφαλής ψήφος»
VIRAL: Η Μελάνια τραβά επιδεικτικά το χέρι της από αυτό του Τραμπ
Τα 6 σημεία που ξεχώρισαν στο debate Τραμ – Μπάιντεν
Πρωταγωνιστής σε διαφήμιση υπέρ του Μπάιντεν δηλώνει ιδιοκτήτης μπαρ που «παλεύει», ενώ είναι… εκατομμυριούχος
Χάντερ Μπάιντεν, η “αχίλλειος πτέρνα” του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις