Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια αυτή την εβδομάδα: Ποιοι θα χαρούν στην εποχή του Σκορπιού
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζώδια αυτή την εβδομάδα: Ποιοι θα χαρούν στην εποχή του Σκορπιού

Ζώδια αυτή την εβδομάδα: κάποιοι ευνοούνται περισσότερο από άλλους ειδικά αυτή την εβδομάδα

Ζώδια αυτή την εβδομάδα: Βρισκόμαστε στην εποχή του Σκορπιού και ίσως κάποιοι τη συνδέουν με έντονα συναισθήματα και εμμονικές σκέψεις. Η αλήθεια είναι πως ο Σκορπιός είναι γνωστός για την έντασή του και γι’αυτό δεν είναι περίεργο που η συγκεκριμένη χρονική περίοδος μπορεί να ενθαρρύνει το πάθος για αυτό που αγαπάς και την επιθυμία της μεταμόρφωσης στα πιο άγρια όνειρά σου. Βέβαια κάποιοι ευνοούνται περισσότερο από άλλους ειδικά αυτή την εβδομάδα. Ποια λοιπόν είναι τα ζώδια, που θα χαρούν περισσότερο την εποχή του Σκορπιού; Το marie claire αποκαλύπτει..

Δίδυμος

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σε έχει κάνει να τεμπελιάσεις κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, τα πράγματα έχουν αρχίσει να φωτίζουν αυτή τη βδομάδα (ή να γίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα). Όχι μόνο η Αφροδίτη μπαίνει στον 5ο οίκο σου της χαράς και της διασκέδασης αλλά σε ενθαρρύνει να παίξεις με αυτόν που σε ενδιαφέρει και να είσαι ο πιο προκλητικός εαυτός σου αλλά και ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον 5ο οίκο σου. Αυτό θα σε εμπνεύσει δημιουργικά με φρέσκους τρόπους αλλά θα μπορούσε να σε οδηγήσει και τρέξεις σε παλιές “εστίες”. Πώς θα αντιδράσεις σε αυτό; Είσαι Δίδυμος, οπότε σίγουρα θα αντιδράσεις έξυπνα.

Ζυγός

Παρόλο που δεν είναι ακόμα εποχή του Ζυγού, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στον κόσμο σου. Θέλεις πρώτα τα καλά ή τα κακά νέα; Ας αρχίσουμε από τα κακά, έτσι ώστε να μείνεις με τη γλυκιά γεύση. Ο ανάδρομος Ερμής κονταρομαχεί στο ζώδιό σου και σε κάνει επίκεντρό του σε αυτή την ενοχλητική διέλευση. Ωστόσο, είναι επίσης η εβδομάδα που η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, μπαίνει στο ζώδιό σου κάτι που θεωρείται η καλύτερη στιγμή της χρονιάς σου. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά όταν η Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι είσαι τέλεια.

Σκορπιός

Φυσικά, θα συμβεί και μια Πανσέληνος αυτό το Halloween. Εξάλλου, η εποχή του Σκορπιού φέρνει τρομακτικές στιγμές και τι θα ήταν περισσότερο ταιριαστό από μια Πανσέληνο; Αυτή η Σελήνη προσγειώνεται στον 7ο οίκο σου που αφορά στις σχέσεις και θα σου δώσει μια καλύτερη κατανόηση για το πού είσαι στην ερωτικής και κοινωνική σου ζωή. Αυτό θα μπορούσε να σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μοιραίο να είναι στη ζωή σου και να απομακρυνθείς περισσότερο από αυτούς που δεν είναι. Άσε τους ανθρώπους να αποκαλύψουν τους εαυτούς τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις