Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Γκέλα ολκής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Γκέλα ολκής

Serie A - αγωνιστικό: Η Γιουβέντους 1-1 σώθηκε με έναν βαθμό κόντρα στην εκπληκτική Βερόνα που είχε προηγηθεί - Νέα νίκη η Φιορεντίνα, με άγχος η Νάπολι 2-1 την Μπενεβέντο

Serie A – αγωνιστικό: Νέο στραβοπάτημα για την Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» ήρθαν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Βερόνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Μάλιστα, είχαν και ακυρωθέν γκολ του Μοράτα στο 45’.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι «μπιανκονέρι» είχαν την πρωτοβουλία και κυνηγούσαν το γκολ. Όμως, η Βερόνα κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 60’ ο Φαβίλι έκανε το 0-1. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 78’ ο Κουλουσέφσκι έκανε το 1-1. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Serie A – αγωνιστικό: Ιδρωσε η Ναπολι

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» νίκησαν 2-1 την Μπενεβέντο εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έκαναν αρκετές φάσεις, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Στο 30’ ο Ινσίνιε έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, η Νάπολι ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό της και κατάφερε να αντιδράσει (είχε και ακυρωθέν γκολ). Στο 60’ ο Ινσίνιε έκανε το 1-1 και έτσι σκόραραν και τα δύο αδέρφια στον ίδιο αγώνα. Μάλιστα, η Νάπολι πέρασε μπροστά στο σκορ εφτά λεπτά αργότερα με τον Πετάνια. Στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό της αλλά διατήρησε το σκορ και πήρε τη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, η Φιορεντίνα νίκησε 3-2 την Ουντινέζε (Καστροβίλι 11’,51’, Μιλένκοβιτς 21’ – Τσούκα 43’,86’). Η Πάρμα έμεινε ισόπαλη στο 2-2 με την Σπέτσια (Γκαλιόλο 34’, Κούτσκα 93’ (πεν) – Σαμπό 28’, Αγκουντέλο 31’). Ενώ, η Κάλιαρι νίκησε 4-2 την Κροτόνε (Λυκογιάννης 25’, Σιμεόνε 35’, Σότιλ 45’, Ζοάο Πέντρο 84’ – Μεσίας 21’, Μολίνα 43’).

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις