Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Διπλό ΠΑΣη θυσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Διπλό ΠΑΣη θυσία

Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική: Η ΑΕΚ στα Γιάννινα χωρίς περιθώριο γκέλας - Αστέρας και ΟΦΗ σε μάχη - Αστέρας και ΟΦΗ στο άλλο ματς της ημέρας

Σούπερ Λιγκ6η αγωνιστική: Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 2-1 από τον Βόλο. Ξεκίνησε δυνατά και έβαλε γρήγορα γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε πίσω και έφαγε την ανατροπή. Έχει ένα δυνατό σύνολο και μπορεί να προκαλέσει ζημιές στην «Ένωση». Δεν υπολογίζεται μόνο ο Κριζμάν.

Από την άλλη, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ενώ, την Πέμπτη ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα. Υπάρχει δυσαρέσκεια στος τάξεις της ομάδας και απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Αστέρας και ΟΦΗ

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στην Τρίπολη. Ο Άστερας αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες απέσπασαν τη νίκη με 3-1 από την Λάρισα στο «Αλκαζάρ». Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και η αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, έκανε διαφορά. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Άλβαρες και Καπίγια.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε εξαιρετικά και προηγήθηκε δύο φορές. Όμως, έχασε τη νίκη στο τέλος. Απόψε, θέλει να συνεχίσει στις νίκες. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νέιρα, Βούρος, Σολίς, Στάικος, Βαζ, Τσιλιανίδης και Σόουζα.

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις