The Bachelor αποχώρηση (24/10): Το φιλί και η ερωτική εξομολόγηση

LIFESTYLE

The Bachelor αποχώρηση (24/10): Το φιλί και η ερωτική εξομολόγηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

The Bachelor αποχώρηση (24/10): «Να ξέρεις είμαι ερωτευμένη μαζί σου και συγγνώμη που δεν κατάφερα να στο δείξω πιο πριν» εξομολογήθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο

24.10.2020 | 14:20

The Bachelor αποχώρηση (24/10): Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέρασε ακόμη μια εβδομάδα με τα κορίτσια που βρίσκονται στο σπίτι του The Bachelor και αποφάσισε με ποια δεν έχει έρθει τόσο κοντά.

Στο χθεσινό επεισόδιο και στην Τελετή των Ρόδων, ο εργένης δεν έδωσε τριάνταφυλλο στην Αναστασία, η οποία αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της αποχώρησής της, φίλησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο στόμα και του εξομολογήθηκε τον έρωτα της.

«Να ξέρεις είμαι ερωτευμένη μαζί σου και συγγνώμη που δεν κατάφερα να στο δείξω πιο πριν»

«Να ξέρεις είμαι ερωτευμένη μαζί σου και συγγνώμη που δεν κατάφερα να στο δείξω πιο πριν. Απλών ήμουν πολύ πληγωμένη και φοβόμουν. Δεν ήθελα να φιληθώ νωρίτερα μαζί σου, γιατί ήξερα ότι αν φιλιόμουν θα σε ερωτευόμουν και δεν ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για εμάς τους δύο να ξέρεις. Σε θέλω πραγματικά Παναγιώτη. Δεν το πιστεύω ότι είναι η τελευταία φορά που σε βλέπω. Γιατί δεν μου έδωσε περισσότερο χρόνο» του είπε.

Μετά τα όσα του εξομολογήθηκε η Αναστασία, ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως δεν της έδωσε το τριαντάφυλλο γιατί δεν είχε καταλάβει τι αισθανόταν για εκείνον. Μάλιστα, βγήκε εκτός εαυτού και πέταξε ένα τραπέζι!

Η νέα παίκτρια προκάλεσε σοκ

Λίγο πριν την “Τελετή των Ρόδων”, όπου οι διαγωνιζόμενες θα μάθαιναν ποια θα αποχωρήσει, μία νέα κοπέλα έκανε την είσοδό της στο ριάλιτι του Alpha, αναστατώνοντας τα κορίτσια του σπιτιού, που έπαθαν σοκ μόλις την είδαν. Η 19χρονη Άννα, που σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού, έκανε την εμφάνισή της με ένα σέξι, κόκκινο φόρεμα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και έτοιμη να διεκδικήσει με κάθε τρόπο τον Έλληνα bachelor.

Όταν, μάλιστα, ο Παναγιώτης την κάλεσε να κάτσουν οι δυο τους ώστε να γνωριστούν, οι κοπέλες ξεκίνησαν να εκφράζουν το άγχος και την αγωνία τους για τη νέα παίκτρια και η ζήλεια έφτασε στο “κόκκινο”.

Exit mobile version