Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Δεν έχουν τέλος οι ευφάνταστες κρύπτες
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Δεν έχουν τέλος οι ευφάνταστες κρύπτες

Διακίνηση ναρκωτικών: Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διακίνηση ναρκωτικών: Έκρυβε ποσότητα κοκαΐνης, συσκευασμένης σε «φιξάκια» σε φούρνο μικροκυμάτων!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανακάλυψαν τα ναρκωτικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας  Βέροιας, όταν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και μετά από πληροφορίες, προχώρησαν σε  έρευνα, σε σπίτι ημεδαπού, ο οποίος και συνελήφθη. Η επιχείρηση έλαβε χώρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, και κατέληξε στη σύλληψη του εμπλεκόμενου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, που έδωσε και σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα,   σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων και κατασχέθηκαν: 29 μικροδέματα (φιξάκια) κοκαΐνης των 0,9 γραμμαρίων το καθένα, έτοιμα για διακίνηση και δύο συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 58 γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 4,2 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, με υπολείμματα κοκαΐνης.

Συνολικά κατασχέθηκαν 84,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 4,2 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Οι ευφάνταστες κρύπτες, ωστόσο, δεν έχουν τέλος, αφού ανακαλύφθηκε κάνναβη και σε πτηνοτροφείο (!). Αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών, προχώρησαν στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του πτηνοτροφείου, καθώς στο χώρο δίπλα από τις κότες, βρήκαν και κατέσχεσαν κάνναβη συνολικού βάρους 70,3 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 434 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών

Βίντεο και από το πτηνοτροφείο με την κάνναβη έδωσε  στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις