Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Ματσάρα με έξι γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ματσάρα με έξι γκολ

Serie A - αγωνιστικό: Σασουόλο και Τορίνο σταμάτησαν στο 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι που ήταν 1-3 ως το 84' και τελικά έφτασε στην ισοπαλία ως το φινάλε!

Serie A – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Στάδιο MAPEI»! Η Σασσουόλο έμεινε ισόπαλη στο 3-3 απέναντι στην Τορίνο. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει νωρίς ένα γκολ.

Οι «νεροβέρντι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Τορίνο ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χτυπώντας στην κόντρα. Στο 33’ ο Λίνετι έκανε το 0-1. Η Σασσουόλο προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι πριν την ανάπαυλα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Serie A – αγωνιστικό: Από 1-3 στο 84’, τελικό 3-3

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα. Η Σασσουόλο συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και πίεσε ασφυκτικά την Τορίνο. Κατάφερε να ισοφαρίσει  στο 71’, με τον Τζούρισιτς να κάνει το 1-1. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση από την «Γκρανάτα». Στο 77’ ο Μπελότι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 1-2. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα αύξησαν την διαφορά τους, με τον Λούκιτς να γράφει το 1-3. Οι γηπεδούχοι όμως, κατάφεραν να μειώσουν στο 84’ με τον Κίρικες και χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να έρθει η πλήρης ανατροπή και να ισοφαρίσουν με τον Καπούτο. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό, μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις.

 

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις