Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λονδίνο vs Μάντσεστερ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λονδίνο vs Μάντσεστερ

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις και υποδέχεται την Τσέλσι, στη Γουέστ Χαμ φιλοξενείται η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Με πολύ δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν 4-1 την Νιούκαστλ εκτός έδρας παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ενώ, την Τρίτη  έφυγε νικήτρια από το Παρίσι, επικρατώντας με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε, θέλει να συνεχίσει τις νίκες κόντρα στην Τσέλσι.

Από την άλλη, οι «μπλε» συνέχισαν τα στραβοπατήματα, αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν την Σαουθάμπτον και έμειναν ισόπαλοι στο 3-3. Την Τρίτη δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν όπως θα ήθελαν την σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κόλλησαν στο μηδέν απέναντι στην Σεβίλλη. Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρέμιερ Λιγκ – προναγγελία: Επικίνδυνη έξοδος στο Λονδίνο

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Τα «σφυριά» έρχονται από την ισοπαλία με 3-3 στο Λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ. Βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 από το 16’, όμως κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 12 λεπτά. Κόντρα στην Σίτι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν τη νίκη. Από την άλλη, οι «πολίτες»  επικράτησαν με 1-0 της Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι χαμηλής έντασης και ρυθμού. Ενώ, την Τετάρτη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας 3-1 την Πόρτο. Απόψε, θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Φούλαμ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας.

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις