Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρίμπαλο η Λιντς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τρίμπαλο η Λιντς!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Πέρασε βάδην από το Μπέρμιγχαμ 3-0 την Αστον Βίλα στο ρελαντί - Ελαμψε και πέτυχε χατ τρικ ο Μπάμφορντ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Άλωσε το “Βίλα Παρκ” η Λιντς! Τα “παγώνια” νίκησαν 3-0 την Άστον Βίλα εκτός έδρας και τις έσπασε το αήττητο σερί, που διατηρούσε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Υπήρχε ένταση και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ορεξάτοι και πήραν την κατοχή από νωρίς. Έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όμως τόσο η αστοχία τους όσο και ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κράτησαν «όρθια» την Άστον Βίλα. Οι «χωριάτες» είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους για το γκολ. Αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της Λιντς. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στο β’ μέρος, τα «παγώνια» ανέβασαν κι’ άλλο την απόδοση τους. Έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά και κατάφεραν να ανοίξουν αμέσως το σκορ. Στο 55’ ο Μπάμφορντ έκανε το 0-1. Ενώ, λίγο αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 67’ ο Άγγλος επιθετικός με δεύτερο προσωπικό του γκολ, σημείωσε το 0-2. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού εφτά λεπτά αργότερα ο φορμαρισμένος στράικερ ολοκλήρωσε το χατ τρικ, γράφοντας το τελικό 0-3. Η Άστον Βίλα προσπάθησε να αντιδράσει στον εναπομείναντα χρόνο, έστω για να πετύχει το γκολ της τιμής. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπορούσε να παραβιάσει την εστία της Λιντς και έτσι έφτασε στην πρώτη της ήττα την φετινή σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις