Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ο Ρουρ φλέγεται!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ο Ρουρ φλέγεται!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Ντόρτμουντ και Σάλκε στο μεγάλο ντέρμπι - Μπάγερν - Αϊντραχτ το άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Δεσπόζει το ντέρμπι της «κοιλάδας του Ρουρ» στην 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Σάλκε. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 της Χόφενχαϊμ. Δεν έπιασαν την καλύτερη τους επίδοση αλλά πήραν την νίκη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησαν με το αριστερό, αφού ηττήθηκαν με 3-1 από την Λάτσιο. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στην μεγάλη τους αντίπαλο.

Από την άλλη, η Σάλκε έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Επιθετικά για ακόμα ένα ματς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους, ενώ αμυντικά υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Απόψε, θα πρέπει να βελτιώσουν κατά πολύ την επιθετική τους λειτουργία για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μπάγερν και Αϊντραχτ

Δυνατή αναμέτρηση και στο «Αλιάνζ Αρένα». Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Βαυαροί έφυγαν με το διπλά από την έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ, νικώντας 1-4. Ενώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησαν, αφού φιλοδώρησαν την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-0. Απόψε, θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Από την άλλη, η Άιντραχτ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Κολωνία. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως δέχτηκε το γκολ. Επιθετικά είχε διάθεση να δημιουργήσει αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Απόψε, έχει σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο, ωστόσο θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Μάιντς υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Η Λειψία αντιμετωπίζει την Χέρτα Βερολίνου και η Ουνιόν Βερολίνου κοντράρεται με την Φράιμπουργκ.

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις