Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ούτε την Ελτσε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ούτε την Ελτσε

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βαλένθια ακόμα μία αγωνιστική γνώρισε ήττα (3-0 από την Ελτσε) και ολοένα βυθίζεται σε κρίση και βαθμολογικά και αγωνιστικά

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη για την Έλτσε κόντρα στην Βαλένθια. Οι νεοφώτιστοι νίκησαν 2-1 τις «νυχτερίδες» στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο τέρμα. Το οποίο και πέτυχαν τελικά, στο 19’, με τον Χοσάν να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο, όμως δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες, που είχαν. Η Έλτσε χτύπησε στην κόντρα και τελικά διπλασίασε τα τέρματα της στο 37’, με τον Τσάβεζ να σημειώνει το 2-0. Η Βαλένθια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Έτσι, η Έλτσε οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους και τους πίεσαν, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Έκαναν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ πολύ νωρίτερα. Το πέτυχαν τελικά στο 74’, όταν ο Λάτο μείωσε σε 2-1 και έδωσε προς στιγμήν ελπίδες για αποφυγή της ήττας. Στην συνέχεια κυνήγησαν την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Η Έλτσε κλείστηκε πίσω και κατάφερε να αντέξει στην πίεση της αντιπάλου της, παίζοντας υποδειγματική άμυνα. Έτσι, παρέμεινε το τελικό 2-1 και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στις «νυχτερίδες».

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις