Αντέλ αδύνατη: Άλλος άνθρωπος η τραγουδίστρια – Πόσο αδυνάτισε

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντέλ αδύνατη: Άλλος άνθρωπος η τραγουδίστρια – Πόσο αδυνάτισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Αντέλ αδύνατη: Άλλος άνθρωπος η Adele! - Δείτε σε βίντεο πόσο αδυνάτισε

23.10.2020 | 11:14

Αντέλ αδύνατη: Η Adele θα εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα στο Saturday Night Live και στο τρέιλερ που κυκλοφορεί όλοι προσέχουν ένα πράγμα: πόσο αδυνάτισε! Η 32χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο βίντεο με ένα βελουτέ πουκάμισο που τονίζει τη μέση της και δείχνει την απώλεια βάρους. Η Adele δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη που θα εμφανιστεί ως οικοδέσποινα στη θρυλική εκπομπή Saturday Night Live, ωστόσο έχει και πολύ άγχος.

Όσον αφορά πάντως το πώς κατάφερε να αδυνατίσει τόσο, η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει ότι το οφείλει στο μπεστ σέλερ «Untamed: Stop Pleasing, Start Living». Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο αυτοβοήθειας που αποτελεί κάτι σαν τη νέα Βίβλο των απανταχού σελέμπριτις. Πίσω από αυτό βρίσκεται μία αναδυόμενη δύναμη: η 44χρονη συγγραφέας του Γκλενον Ντόιλ. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι χάρη σε αυτήν άλλαξε δραστικά τη ζωή της, ανακαλύπτοντας μία πρωτοφανή γαλήνη. Σε αυτήν οφείλει την απώλεια 45 κιλών, την απόφαση να χωρίσει με τον σύζυγό της και την νεοαποκτηθείσα οπτική της στη ζωή.

Οι φήμες για τη σχέση της με τον Chris Brown

Φήμες θέλουν την Adele και τον Chris Brown να είναι ζευγάρι, αφού ο τελευταίος εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, στο Λονδίνο. Ο Brown επισκέφτηκε το Λονδίνο τελευταία φορά το 2009, αφού το 2010 του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα, έπειτα με τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Rihanna, για το κακούργημα της βιαιοπραγίας εναντίον της. Στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Chris Brown έφυγε από το σπίτι της Adele, ενώ συνοδευόταν από αρκετούς σωματοφύλακες. Λέγεται ότι έφτασε αργά το βράδυ στο σπίτι της και έφυγε λίγο μετά τις 2 το πρωί. Κάποιοι, βέβαια, τη θέλουν ερωτευμένη με τον γνωστό Βρετανό ράπερ Skepta, με τον οποίο γνωρίστηκε πέρυσι, και όχι με τον Brown. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αdele, είναι πιο χαρούμενη, αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ και περνά μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της!

Exit mobile version