Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 23/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 23/10

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ τη νίκη του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ιστορία των αδερφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες».  Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ τη νίκη του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Η Δρόσω σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Φίλιππου να αλλάξει ζωή παρά τα όσα της λέει ο Τάκης που της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής. Ο Μιλτιάδης μπροστά στην επιτροπή αντιδράει περίεργα, δημιουργώντας δεύτερες σκέψεις στους γιατρούς.

Ο Μελέτης είναι αποφασισμένος να πάει στο Παρίσι αφήνοντας την Πηνελόπη συντετριμμένη. Η Μυρσίνη προσπαθεί να τη σπρώξει να κάνει νέες γνωριμίες αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να προχωρήσει στη ζωή της. Ο Νικηφόρος μετά την άσχημη συμπεριφορά του προς τα μέλη του συνεταιρισμού αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια στον Λάμπρο με το φόβο της επιστροφής του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Θα τον στηρίξει απέναντι στο Δούκα;

Όμως ο Δούκας έχει καταλάβει πως ο Σταματέλος τον αποφεύγει και δεν είναι πρόθυμος να τον βοηθήσει. Έξαλλος, αναθέτει στον Κωνσταντή να αναλάβει να τον συνετίσει. Η Ελένη πάει στο σπίτι του Βόσκαρη αποφασισμένη να βρει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με τη Μυρσίνη. Εκεί όμως την περιμένει μια έκπληξη… Ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί για πολύ τη νίκη του, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 30: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 23/10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις