Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler: Ποιες θα εμφανιστούν στο ριάλιτι
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler: Ποιες θα εμφανιστούν στο ριάλιτι

GNTM 3 spoiler: Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου θα εμφανιστούν στο ριάλιτι - Για ποιο λόγο θα μπουν στο GNTM;

GNTM 3 spoiler: Η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου θα  εμφανιστούν στο GNTM 3 σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε».  Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός που έχουν δημιουργήσει τη δική τους σειρά με ρούχα, θα… εισβάλλουν στο Greece’s Next Top Model εκπλήσσοντας τους διαγωνιζόμενους.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία, μάλιστα, θα είναι παρόντες και οι τέσσερις κριτές αλλά και ο coach, Γιώργος Καράβας. Πρόκειται για μία δοκιμασία που θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και θα συζητηθεί πολύ.

«Φάνηκα πολύ κακιά», λέει η Ειρήνη του GNTM3 μετά την αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10) του GNTM 3, οι παίκτες και οι παίκτριες βρέθηκαν σε γνωστό πάρκο ψυχαγωγίας. Εκεί έπρεπε να κάνουν weird posing, μετά την πτώση τους από το παιχνίδι Shock & Drop. H Ειρήνη Μητράκου, όμως, είχε «απότομη προσγείωση» και έτσι, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 3. Έτσι, σήμερα  βρέθηκε στην εκπομπή «Η Φωλιά των ΚουΚου», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το extreme makeover και την συνολική εμπειρία της στο GNTM 3.

Η νεαρή πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και την αποχώρηση της. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ειρήνη Μητράκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με επηρέαζε σε καμιά φωτογράφιση το μαλλί μου. Στο makeover έδειξα έναν άλλον εαυτό. Φάνηκα πολύ κακιά και τους ζητάω συγγνώμη, αλλά δεν σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή είχα θολώσει και βρισκόμουν σε σοκ». «Μου ήρθε πολύ ξαφνικό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, το νεαρό μοντέλο. «Μου είπαν όλοι και έξω ότι είναι τέλεια και να τα κρατήσω. Προφανώς τους πιστεύω όλους ότι μου πάνε και με έχουν αναδείξει, αλλά δεν το είχα στο μυαλό ότι θα το έκανα ποτέ αυτό. Μου άρεσε πάντα να έχω μακρύ μαλλί. Το μόνο που ήθελα να αλλάξω ήταν το χρώμα, γιατί δεν μου άρεσε το κόκκινο που είχα. Οπότε για το χρώμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, το μήκος προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις