Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή: Καλωσορίζει τους νέους της συνεργάτες
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή: Καλωσορίζει τους νέους της συνεργάτες

Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή: Μετά το ντόμινο αποχωρήσεων και παραιτήσεων από την «Ώρα για Μελέτη»

Ελεονώρα Μελέτη εκπομπή: Μετά από πολλές παραιτήσεις και αποχωρήσεις η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε και καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής της «Ώρα για Μελέτη» τους νέους της συνεργάτες οι οποίοι είναι λίγο πολύ γνωστοί στο τηλεοπτικό κοινό. Είναι η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης.

«Καλημέρα, καλώς σας βρήκα! Έχω πάρα πολύ όμορφη παρέα, κυριολεκτικά και όχι μόνο. Θα βάλουμε στη μέρα σας λίγο κόκκινο, γιατί είναι η επικαιρότητα βαριά, με ραγδαίες εξελίξεις και η Βίκυ Χαντζή είναι άνθρωπος που ξέρει και διαχειρίζεται πλέον τα πάντα. Πάθος πολύ μεγάλο έχει μέσα του και αυτός εδώ ο άνθρωπος που βλέπετε, ο Πέτρος Καρσιώτης», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής. Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες έφυγε από την εκπομπή το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιογραφικής ομάδας.

Οι παραιτήσεις από την εκπομπή

Όπως έγινε γνωστό χθες, την παραίτηση της υπέβαλε και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ασπασία Κάρλου. Η Ασπασία Κάρλου είναι αρχισυντάκτρια και της εκπομπής του Νίκου Μάνεση το Σαββατοκύριακο, και στενή συνεργάτης του. Η δημοσιογράφος είχε υποβάλει ξανά τρεις φορές την παραίτησή της, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά έγινε δεκτή. Την παραίτησή τους δήλωσαν και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Γρηγοριάδης και Νίκος Μισίρης, επίσης συνεργάτες του Νίκου Μάνεση για πολλά χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα στο πλατό τις τελευταίες μέρες είναι άσχημο με τους συντελεστές και συνεργάτες της εκπομπής να είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα. Την παραίτηση του φαίνεται να έχει υποβάλει και ο Τάσος Τεργιάκης, ωστόσο του έχει ζητηθεί να παραμείνει και να αναλάβει το ρόλο του αρχισυντάκτη της εκπομπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις