Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χρυσή Αυγή φυλακή: Πώς ήταν το πρώτο βράδυ στο κελί
ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή φυλακή: Πώς ήταν το πρώτο βράδυ στο κελί

Χρυσή Αυγή φυλακή: Μετά από πολύ καιρό τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν μαζί στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Χρυσή Αυγή φυλακή: Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης οι συλληφθέντες. Εκεί βρίσκονται δύο τμήματα. Τα γυναικεία κελιά και τα κελιά των ανδρών. Στα ανδρικά κελιά βρέθηκε μόνο ο Γιώργος Ρουπακιάς καθώς όπως είπε δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες. Οι υπόλοιποι κρατήθηκαν στο γυναικείο τμήμα των φυλακών που υπάρχουν εννέα κελιά που τους περίμεναν εκεί. Οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα για το πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ τους και το ποιος έπρεπε να μείνει με ποιον, έτσι αποφασίσθηκε να είναι μόνος του ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος τελικά συνομίλησε με τους υπόλοιπους.

Ο φύρερ της εγκληματικής οργάνωσης κρατήθηκε στο κελί 5 των γυναικείων φυλακών της ΓΑΔΑ, Κασιδιάρης – Γερμενής μαζί, όπως και οι Παναγιώταρος-  Ηλιοπουλος στο ίδιο κελί. Ζήτησαν για να περάσουν το βράδυ βιβλία ποικίλης ύλης. Ο Γερμενής συγκεκριμένα ζήτησε την Ηλιάδα. Το βράδυ είχε φακές με μήλο, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στους Χρυσαυγίτες, το πρωί είχε χυμό, καφέ και κρουασάν κάτι που τίμησαν δεόντως, ενώ πριν φύγουν από την ΓΑΔΑ έφαγαν λουκάνικα με ρύζι.

Δείτε ακόμη
Βίντεο: Ύβρεις από τους Χρυσαυγίτες μέσα από την κλούβα – “Κρατάτε γερά”, φώναζαν οπαδοί
Ξεκίνησε η μεταγωγή των χρυσαυγιτών στις φυλακές
Άφαντος ο Παππάς – Ενημερώθηκε η Interpol
Με εθνικό ύμνο και χειροκροτήματα έφυγε η Χρυσή Αυγή – “Ζήτω η ΕΛΑΣ” από Κασιδιάρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις