Παππάς – Χρυσή Αυγή: Ενημερώθηκε η Interpol

ΕΛΛΑΔΑ

Παππάς – Χρυσή Αυγή: Ενημερώθηκε η Interpol

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παππάς - Χρυσή Αυγή: H ΕΛΑΣ δεν θεωρεί πολύ πιθανό το σενάριο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό - Εκτός από το σπίτι του στου Παπάγου είχε δηλώσει άλλες δύο διευθύνσεις

23.10.2020 | 20:25

Παππάς – Χρυσή Αυγή: Και ενώ τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκαν στη φυλακή, ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος και καταζητείται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η INTERPOL ενώ η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να τον ψάχνει παντού, ακόμη και σε μοναστήρια που επισκεπτόταν συχνά αλλά και σε κάποια νησιά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Χρήστος Παππάς να έχει φύγει από τη χώρα, ενω τα κινητά του τηλέφωνα φαίνεται πως δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, μιλώντας στο MEGA σημείωσε πως “οι όποιες αποφάσεις μπορεί κάποια στιγμή να αναθεωρηθούν”, ερωτηθείς για το αν ο εντολέας του θα εμφανιστεί να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που του έχουν επιβληθεί. “Εμμένει σε αυτή την απόφαση, γιατί έκρινε ότι αν θέσει τον εαυτό του σε εκτέλεση, μέχρι να υπάρξει η τελεσίδικη κρίση, δηλαδή η απόφαση του εφετείου, θα είχε εκτίσει εξ ολοκλήρου την ποινή του. Κι αν η απόφαση του εφετείου είναι ή αθωωτική ή του μειώσει την ποινή θα είναι κάτι χωρίς αντίκρισμα για εκείνον”, σημείωσε ο κ. Σταυριανάκης.

Δεν επευλόγησα αυτό που έκανε, αλλά εξηγώ”

“Έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση και των δύο βαθμών δικαιοδοσίας. Δεν επευλόγησα αυτό που έκανε, αλλά εξηγώ”, πρόσθεσε. “Ο πελάτης μου δεν βγήκε να προπηλακίσει δικαστές, σεβαστήκαμε την απόφαση, σεβόμεθα και τα πρόσωπα που την εξέδωσαν”, οπως είπε. “Στο ανασταλτικό της εφέσεως που έχει θεσπίσει η πολιτεία αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποστεί ανεπανόρθωτη ή υπέρμετρη βλάβη. Αυτή την υπέρμετρη βλάβη ο άνθρωπος πρέπει να την αποφύγει…”, επέμεινε ερμηνεύοντας την στάση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Exit mobile version