Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σανίδα σωτηρίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Σανίδα σωτηρίας

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Να πιαστεί από κάπου παλεύει η Βαλένθια που διαρκώς χάνει έδαφος και η σεζόν εξελίσσεται σε εφιάλτη - Κόντρα στην Ελτσε απόψε

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» ανοίγει η 7η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Έλτσε υποδέχεται την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την νίκη με 2-0 κόντρα στην Αλαβές. Έπαιξαν αμυντικά και άντεξαν στην πίεση της αντιπάλου τους. Ο τερματοφύλακας, Μπαντία ήταν εξαιρετικός και κράτησε όρθιους τους νεοφώτιστους. Επιθετικά ήταν αποτελεσματικοί, αφού «χτύπησαν» όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία.

Η Ελτσε έχει ξεκινήσει καλά και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας. Θυμίζουμε, είναι ουσιαστικά καινούρια ομάδα, αφού έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές, ενώ ήρθε και καινούριος προπονητής  στην αρχή της σεζόν. Απόψε, θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί κόντρα στις «νυχτερίδες». Δεν έχει ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας, όμως οι Σάντσεθ, Θίφου και Μπογιέ εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Βαλένθια

Από την άλλη, η Βαλένθια έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Δεν ήταν κακή η εικόνα της, όμως δεν μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Τα «κίτρινα υποβρύχια» εκμεταλλεύτηκαν την πολύ καλή επιθετική τους γραμμή και πήραν τη νίκη. Στις τάξεις της Βαλένθια υπάρχει αρκετή ένταση και δυσαρέσκεια από πλευράς παιχτών για τους χειρισμούς της διοίκησης. Απόψε, θέλει τη νίκη, που θα «ελαφρύνει» κάπως την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας. Ενώ, έχει και την προϊστορία με το μέρος της καθώς στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» έχει πέντε νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κοντόγκμπια και Μάξι Γκόμες.

Δείτε ακόμη:

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια
Ηττα 3-0 στην Πορτογαλία από την Μπράγκα η ΑΕΚ
Υπεγραψε για ακόμα ένα έτος στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις