GNTM 3 Τάμτα: Ποιο μοντέλο συμμετέχει στο νέο video clip της τραγουδίστριας

LIFESTYLE

GNTM 3 Τάμτα: Ποιο μοντέλο συμμετέχει στο νέο video clip της τραγουδίστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

GNTM 3 Τάμτα: Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού συμμετέχει μάλιστα και ένα μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM «Boys & Girls»

22.10.2020 | 11:11

GNTM 3 Τάμτα: Η ανατρεπτική Τάμτα και ο εκρηκτικός rapper Mente Fuerte, δύο από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες της χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πιο hot συνεργασία του φετινού χειμώνα. Το νέο τραγούδι «Δεν Είσαι Εδώ» σε μουσική των ObieDaz & Beyond και σε στίχους του Mente Fuerte & Sigma κυκλοφορεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα από τη Minos EMI, a Universal Music Company και την Offbeat Records, και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των YouTube Trends.

Στο εντυπωσιακό music video του τραγουδιού συμμετέχει μάλιστα και ένα μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από τον 3ο κύκλο του GNTM «Boys & Girls». Ο λόγος για τον  Αdam, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στους τελικούς 20 του παιχνιδιού, παρότι έκλεψε τις εντυπώσεις με το προσωπικό του στυλ τόσο στην οντισιόν του όσο και στο ID catwalk.

Συνεργασία και με την Γαρμπή

Ο 18χρονος Adam με καταγωγή από την Πολωνία και την Αίγυπτο κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και το Γιώργο Καράβα με την ιδιαίτερη ομορφιά του, αλλά δεν προκρίθηκε στο bootcamp του γιατί του είχαν πει ότι το ριάλιτι μόδας δεν έχει τίποτα να του προσφέρει και πρέπει να φύγει κατευθείαν στο εξωτερικό. Πρόσφατα το νεαρό μοντέλο συμμετείχε στο βίντεο κλιπ της Καίτης Γαρμπή για το τραγούδι που έγραψε ο Φοίβος «Σ᾽όποιον αρέσω».

Το κομμάτι της τραγουδίστριας είναι ένας ύμνος στη διαφορετικότητα και βλέπουμε τον Άνταμ να πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ που υπογράφει ο Γιώργος Γκάβαλος μαζί με άλλους ανθρώπους της διπλανής πόρτας ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, εξωτερικής εμφάνισης και εθνικότητας.

Θυμηθείτε την οντισιόν του Άνταμ στο GNTM3

Exit mobile version