Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Ποιοι παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν
LIFESTYLE

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Ποιοι παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Αλλαγές έφερε αυτή η εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother - Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Αλλαγές έφερε αυτή η εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother. Τα δεδομένα άλλαξαν για τους παίκτες με τον μεγάλο αδερφό να περνά σε ανακοινώσεις. Μέχρι τώρα στο Big Brother γινόταν πρώτα το αγώνισμα του βέτο και μετά γινόταν η ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες, όπου μπορούσε κάποιος που είχε το βέτο, είτε να το κρατήσει για τον εαυτό του, είτε να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους.

Πλέον, πρώτα θα γίνεται η ψηφοφορία των παικτών προκειμένου να προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και στη συνέχεια θα γίνεται το αγώνισμα για το βέτο. Για το λόγο αυτό η διαδικασία της ψηφοφορία προβλήθηκε στο αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης και όχι της Πέμπτης, όπως και είχαμε συνηθίσει, μια μέρα πριν το Live. Οι παίκτες πέρασαν ξανά από το δωμάτιο Επικοινωνίας εκφράζοντας τα παράπονά τους, δίνοντας ο καθένας την ψήφο του.

Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα – και μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί με το βέτο – είναι ο Χρήστος Βαρουξής, η Ραΐσα και η Χριστίνα. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι τρεις παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους στο αυριανό αγώνισμα ελπίζοντας για τη νίκη που μπορεί να ανατρέψει τις υποψηφιότητες.

Έκπληξη αποτέλεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καθώς δύο παίκτριες βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση για πρώτη φορά. Η στρατηγική που χρησιμοποίησαν οι 2 κλίκες. Στο επεισόδιο του Big Brother το βράδυ της Τετάρτης (21/10), οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη, με στόχο να τον διώξουν από το σπίτι. Έκπληξη αποτέλεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τις Χριστίνα και Ραΐσα να βρίσκονται υποψήφιες προς αποχώρηση για πρώτη φορά, μαζί με το Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις