Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Κρούσμα νικης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Κρούσμα νικης!

Γιουρόπα Λιγκ - ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος μπαίνει στο χορό του ομίλου με μόνο στόχο το τρίποντο στην πρεμιέρα με την Ομόνοια - Κρούσμα κορονοϊου στην Τούμπα

Γιουρόπα ΛιγκΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» υποδέχεται την Ομόνοια στην «Τούμπα» για την 1η αγωνιστική των ομίλων.  Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, κάνοντας την υπέρβαση απέναντι σε Μπεσίκτας και Μπενφίκα. Όμως, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κράσνονταρ και βρέθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έρχονται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της αντιπάλου τους και πήραν το βαθμό στο 89’.

Απόψε οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, η προϊστορία είναι με το μέρος τους, αφού η Ομόνοια έχει νικήσει μόλις μία φορά ελληνική ομάδα. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Βρακά, ενώ υπάρχει και ένας παίχτης θετικός στον κορωνοϊό.

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Η Ομόνοια

Από την άλλη, οι Κύπριοι αγωνίζονται για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι βρέθηκαν στο Γιουρόπα. Στο πρωτάθλημα νίκησαν τον Εθνικό Άχνας με 2-1 και παρέμειναν αήττητοι. Εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις, που έκαναν και πήραν τους τρεις βαθμούς. Απόψε, θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση και να πάρουν τη νίκη στην Θεσσαλονίκη. Ενώ, θα παραταχθούν πάνοπλοι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπάρχουν απουσίες στην ομάδα.

Δείτε ακόμη:

Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!
ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα
“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις