Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – AEK: Με προβλήματα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – AEK: Με προβλήματα

Γιουρόπα Λιγκ - AEK: Πρεμιέρα στον όμιλο με την Μπράγκα και πονοκέφαλος Καρέρα από τις απουσίες στο στρατόπεδο της “Ένωσης”

Γιουρόπα ΛιγκAEK: Ζόρικη πρεμιέρα για την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Η «ένωση» για την 1η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Μπράγκα εκτός έδρας. Η “Ενωση” απέκλεισε τις Σεν Γκάλεν (0-1) και Βόλφσμπουργκ (2-1) για να φτάσει στους ομίλους. Έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι των «δικεφάλων». Η εικόνα της δεν ήταν καλή και έπαιξε αμυντικά. Όμως, άνοιξε νωρίς το σκορ και το διατήρησε ως το 89’, όταν και ισοφαρίστηκε από τον ΠΑΟΚ.

Απόψε η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να συνεχίσει το καλό σερί. Θυμίζουμε, στις τελευταίες δέκα εξόδους της στην διοργάνωση είναι αήττητη. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει αρκετά προβλήματα να λύσει, αφού απουσιάζουν οι Μπακάκης, Αλμπάνης, Σιμόες, Γκαρσία και Σιμάνσκι, ενώ ο Γαλανόπουλος είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν ταξίδεψε.

Γιουρόπα Λιγκ – AEK: Η Μπράγκα

Οι Πορτογάλοι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματα τους. Έρχονται από την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησαν με 2-1 της Νασιονάλ Μαδέιρα. Παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο και πήραν εύκολα το θετικό αποτέλεσμα. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί και εκμεταλλεύτηκαν τις φάσεις, που έκαναν. Αυτή είναι η 16η φορά, που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τα τελευταία 17 χρόνια. Έχουν την θετική προϊστορία, αφού σε τρεις αναμετρήσεις με ελληνικές ομάδες δεν έχουν ηττηθεί ποτέ (μετράνε 2 νίκες και 1 ισοπαλία). Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση. Θα παραταχθούν πλήρεις, αφού η μόνη τους απουσία είναι αυτή του Ρουί Φόντε.

Δείτε ακόμη:

Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!
ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα
“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις