Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – 1η αγωνιστική: Σαν Τσάμπιονς Λιγκ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – 1η αγωνιστική: Σαν Τσάμπιονς Λιγκ

Γιουρόπα Λιγκ - 1η αγωνιστική: Η Σέλτικ υποδέχεται τη Μίλαν, αμφότερες προέρχονται από ήττες στα μεγάλα ντέρμπι με Ρέιντζερς και Ίντερ αντίστοιχα

Γιουρόπα Λιγκ1η αγωνιστική: Μεγάλες μάχες στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Η Σέλτικ υποδέχεται την Μίλαν στη Γλασκώβη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 2-0 στο πρώτο Όλντ Φιρμ της χρονιάς. Δεν έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη. Έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών, ενώ τους «χτύπησε» και ο κορωνοϊός. Απόψε, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στους ομίλους της διοργάνωσης. Δεν υπολογίζονται οι Εντουάρντ, Ελχαμέντ, Μπίτον και Κρίστι.

Από την άλλη, η Μίλαν έρχεται από την νίκη με 1-2 στο ντέρμπι του Μιλάνου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι αήττητη στα τελευταία 20 παιχνίδια της και θέλει να διευρύνει το σερί. Αγωνιστικά έχουν παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα και θέλουν τη νίκη σήμερα. Δεν υπολογίζονται οι Μουσάκιο, Γκάμπια, Ρέμπιτς και Τσαλχάνογλου.

Γιουρόπα Λιγκ – 1η αγωνιστική: Στη Βιέννη η Αρσεναλ

Ματς με αρκετές παγίδες στην Βιέννη. Η Ραπίντ υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Στάδιο Αλιάνζ». Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη νίκη με 5-1 κόντρα στην Βιένερ Νόισταντ για το κύπελλο Αυστρίας. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και θα είναι δύσκολο εμπόδια για τους «κανονιέρηδες». Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Σομπεσμπέργκερ, Ντελιμίροβιτς και Ντίπον, ενώ υπάρχει και ένα κρούσμα κορωνοϊού χωρίς να γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη.

Από την άλλη, η Άρσεναλ έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι. Είχε ένα παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ. Ανέβασε τον ρυθμό της, όμως δεν μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω κόντρα στους «πολίτες». Απόψε, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο Γιουρόπα. Δεν υπολογίζονται οι Χόλντινγκ, Θεμπάγιος, Γουίλιαν, Μαρί, Τσέιμπερς και Μαρτινέλι.

Τα άλλα παιχνίδια του προγράμματος:
Γιούνγκ Μπόις – Ρόμα
Λεβερκούζεν – Νις
Αϊντχόφεν – Γρανάδα
Νάπολι – Άλκμααρ
Λέστερ – Ζόρια Λούχανσκ
Τότεναμ – ΛΑΣΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Φέγενοορντ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Κλουζ
Ντάνταλκ – Μόλντε
Λεχ Πόζναν – Μπενφίκα
Χάποελ Μπερ Σεβα – Σλάβια Πράγας
Σταντάρ Λιέγης – Ρέιντζερς
Ριέκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σπάρτα Πράγας – Λιλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Καραμπάκ
Βιγιαρεάλ – Σίβασπορ
Λουντογκόρετς – Αντβέρμπ
Βόλφσμπεργκερ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Χόφενχαϊμ – Ερυθρός Αστέρας
Σλόβαν Λίμπερετς – Γάνδη

Δείτε ακόμη:

Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!
ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα
“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις