Τσίπρας Κοζάνη: Η βόλτα και ο διάλογος με τον ιδιοκτήτη ψησταριάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Κοζάνη: Η βόλτα και ο διάλογος με τον ιδιοκτήτη ψησταριάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσίπρας Κοζάνη: Με ιδιοκτήτη ψησταριάς συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στη βόλτα του στην Κοζάνη.

21.10.2020 | 14:49

Τσίπρας Κοζάνη: Αφού προηγήθηκε η σύσκεψη στο δημαρχείο Κοζάνης, με τους δημάρχους της περιοχής και συζητήθηκε η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την καραντίνα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα έκανε βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης. “Ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε περαστικούς, ενώ συνομίλησε και με ιδιοκτήτη ψησταριάς για την καραντίνα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στην πόλη.

Στον διάλογο που έγινε ο καταστηματάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι ανοιχτά για να έρθει ο κόσμος να φάει.

Στην αποστροφή του κ. Τσίπρα, “καταστροφή μεγάλη…” ο μαγαζάτορας απάντησε:

“Οικονομική καταστροφή. Ας ελπίσουμε να είναι μόνο οικονομική”, με τον κ. Τσίπρα να τον ρωτά, “είχατε και έξω τραπέζια”;

“Ναι είχαμε”.

“Το μαγαζί είναι δικό σας”;

“Ναι δικό μου, τώρα δουλεύω μόνο εγώ και η γυναίκα μου”.

Στην ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εάν έλαβαν το βοήθημα – επίδομα ο ιδιοκτήτης τςη ψησταριάς απάντησε πως οι υπάλληλοι κάτι πήραν, “τα μαγαζιά τι πήραν”;

Ο κ. Τσίπρας είπε στον ιδιοκτήτη φεύγοντας, “υπομονή αδελφέ”.

Σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:

“Το 2ο κύμα της πανδημίας βρίσκει το σύστημα υγείας απροετοίμαστο, γι’ ακόμη μια φορά. Βρίσκομαι σε μια περιοχή, όπου και στο 1ο κύμα της πανδημίας υπήρχε συρροή κρουσμάτων και βεβαίως βρισκόμαστε στο σημείο 0. Είναι η πρώτη περιοχή της χώρας η οποία μπήκε στο 4ο επίπεδο επικινδυνότητας, έχουμε για 2η φορά Lockdown κι αυτό δε μπορεί παρά να είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι υπήρξε αποτυχία στη διαχείριση”.

Exit mobile version