Αθήνα

°C

Πέμπτη

05

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρκος Σεφερλής – Μάνος Καμπίτης: Στα δικαστήρια για την ταινία «Χαλβάη 5-0»
LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής – Μάνος Καμπίτης: Στα δικαστήρια για την ταινία «Χαλβάη 5-0»

Μάρκος Σεφερλής - Μάνος Καμπίτης: Ο συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή διεκδικεί την απαγόρευση της εμπορικής εκμετάλλευσης της ταινίας

Μάρκος Σεφερλής – Μάνος Καμπίτης: Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα λύσουν τις διαφορές τους ο Μάρκος Σεφερλής με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0». Όπως αποκάλυψε, χθες, σε ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, πριν από ημέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πληρώσει και να την κατεβάσει για να τη δει.

Όμως, η ταινία κατέβηκε από την πλατφόρμα καθώς ο σκηνοθέτης και επί χρόνια συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, Μάνος Καμπίτης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στη συνδρομητική πλατφόρμα καθώς ισχυρίζεται ότι δεν έχει υπογράψει καμία σύμβαση, δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα και δεν έχει πληρωθεί καν από την ταινία. Έτσι, στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει, διεκδικεί την απαγόρευση της εμπορικής εκμετάλλευσης της ταινίας μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα.

Τι είπε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή

Στο Πρω1νό του Ant1 το πρωί της Τετάρτης μετέφεραν ότι σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, ο κύριος Καμπίτης δεν είναι η πρώτη φορά που προσφεύγει στα δικαστήρια το έχει ξανακάνει στο τέλος Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου με τα ίδια αιτούμενα, όπου αρχικά απορρίφθηκε, ενώ καταδικάστηκε στο να πληρώσει ο κύριος Καμπίτης και τα δικαστικά έξοδα. Ενώ ο δικηγόρος κύριος Σαρρής σημείωσε πως ο κύριος Σεφερλής έχει επιδείξει τεράστια υπομονή και πλέον είναι δεδομένο ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον του κυρίου Καμπίτη για δυσφήμιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις