Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler αποχώρηση (21/10): Ανατροπή με την ψηφοφορία
LIFESTYLE

Big Brother spoiler αποχώρηση (21/10): Ανατροπή με την ψηφοφορία

Big Brother spoiler αποχώρηση (21/10): Μία αλλαγή στα δεδομένα του Big Brother θα φέρει αναταράξεις στον τρόπο που βγαίνουν οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση παίκτες από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού»

Big Brother spoiler αποχώρηση (21/10): Μία ακόμα ανατροπή στο Big Brother φέρνει νωρίτερα την ψηφοφορία των παικτών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ποιος είναι ο εγωιστής; Ποιος θεωρείται κακό πρότυπο και ποιο είναι το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής; Εντάσεις και μαγειρέματα στην κουζίνα του σπιτιού με την Άννα Μαρία να δηλώνει ντόμπρα και όχι διπλωμάτισσα στη Ραμόνα και στον Χρήστο. Τι είναι αυτό που έκανε τον Δημήτρη Πυργίδη να βάλει τις φωνές;

Μία αλλαγή στα δεδομένα του Big Brother θα φέρει αναταράξεις στον τρόπο που βγαίνουν οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση παίκτες από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι τώρα στο Big Brother γινόταν πρώτα το αγώνισμα του βέτο και μετά γινόταν η ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες, και μπορούσε κάποιος που είχε το βέτο είτε να το κρατήσει για τον εαυτό του είτε να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους.Τώρα αυτό αλλάζει μέσα την εβδομάδα.

Πώς θα γίνεται η ψηφοφορία

Πλέον, πρώτα θα γίνεται η ψηφοφορία, δηλαδή θα μπαίνουν στο δωμάτιο όλοι και θα ψηφίζουν αυτούς που θέλουν να αποχωρήσουν, και μετά θα γίνει το αγώνισμα για το βέτο, στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι. Θα δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται πιο σκληρά, αλλά και πλέον η δικαιολογία «ψηφίζω κάποιον που έχει το βέτο και μπορεί να σωθεί» δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει πλέον εύκολη ψήφος και οι στρατηγικές θα παίξουν κομβικό ρόλο.

Παράλληλα, οριστικό τέλος μπαίνει στην 24ωρη μετάδοση του ριάλιτι μέσω live-streaming. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η live μετάδοση έχει ήδη σταματήσει και δεν θα ξαναξεκινήσει – κάτι που συμβαίνει για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί γίνονταν ανεπιθύμητες διαρροές για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι, κάτι που θέλει να αποφύγει η παραγωγή του Big Brother.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις