Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα
ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα

Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Εικόνες καταστροφής άφησαν πίσω τους οι δράστες των εμπρησμών οχημάτων σε περιοχές της Αττικής τη νύχτα.

Εμπρησμοί αυτοκινήτων Αθήνα: Ολοσχερώς καταστράφηκαν αυτοκίνητα και μηχανές σε περιοχές της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, στο Πέραμα, στη Νέα Ιωνία και στην Καλλιθέα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε οχήματα τα χαράματα της Τετάρτης. Η αρχή του μπαράζ εμπρησμών φαίνεται να έγινε στο Πέραμα στις 2.32 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν τρία αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε επίθεση στην οδό Νεϊγύ στην Νέα Ιωνία με στόχο δύο αυτοκίνητα.

Τελευταίο “χτύπημα” ήταν στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα, όπου κάηκε ένα αυτοκίνητο και τρεις μηχανές. Οι πληροφορίες πρώτες αναφέρουν πως οι εμπρησμοί έχουν σχέση μεταξύ τους, και μένει να εξακριβωθεί το κίνητρο.

Οι καπνοί έφτασαν μέχρι τον τέταρτο όροφο”

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου και μίας μοτοσικλέτας στην Καλλιθέα είπε πως παρ’ ότι μένει στον τέταρτο όροφο, ξύπνησε από τη δύσπνοια από τους καπνούς. Βγήκε στο μπαλκόνι, είδε ότι το αυτοκίνητο και η μηχανή του είχαν πιάσει φωτιά, και κατέβηκε με πυροσβεστήρα. Ωστόσο επειδή η φωτιά ήταν μεγάλη φοβήθηκε τελικά να βγει από την πολυκατοικία, κάτι που αποδείχτηκε σωτήριο, καθώς λίγο μετά έγινε έκρηξη, πιθανότατα επειδή η φωτιά έφτασε στο ντεπόζιτο της βενζίνης.

Ο ίδιος δεν φαντάζεται γιατί μπορεί να έγινε στόχος και δηλώνει πως δεν είχε δεχτεί απειλές. Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια της εισόδου της πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις