Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Καπουτζίδης Χατζηνικολάου: Ο σύντροφος, η σεξουαλικότητα και οι γονείς του
LIFESTYLE

Γιώργος Καπουτζίδης Χατζηνικολάου: Ο σύντροφος, η σεξουαλικότητα και οι γονείς του

Γιώργος Καπουτζίδης Χατζηνικολάου: Ο αγαπημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός μίλησε για τις επιτυχίες του στην τηλεόραση, για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί.

Γιώργος Καπουτζίδης Χατζηνικολάου: Mια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης. Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τα παιδικά του χρόνια και την εφηβεία του, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του. Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, στην περίοδο της καραντίνας, την οποία πέρασε στην Αίγινα μαζί με τον σύντροφό του. «Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου, με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο Γιώργος
Καπουτζίδης.

Και συνέχισε: «Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό. Αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος.

Γιώργος Καπουτζίδης Χατζηνικολάου: Η σεξουαλικότητά του

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, θέλοντας εκμυστηρεύτηκε την μάχη που έδινε μέσα του για να αποδεχτεί σε μικρή ηλικία την σεξουαλικότητά του, λέγοντας πως όταν κατάλαβε πως έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, κλείστηκε για να προστατευτεί από τον υπόλοιπο κόσμο. «Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Καπουτζίδης: Δεν επέτρεψα να μου κάνουν bullying

Ο Καπουτζίδης τόνισε πως η διαδικασία αποδοχής της κατάστασης ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ωστόσο θέλει να συνεχίσει να μιλάει γι’ αυτό, κυρίως για να μην φοβούνται και οι υπόλοιποι που νοιώθουν ανασφαλείς για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

«Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να μπορέσουν να μιλήσουν στους γονείς τους. Πρέπει να διευκολύνουμε την ζωή των παιδιών ώστε να ζήσουν μια ζωή πιο εύκολη, χωρίς bullying», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα που όταν κάποιος προσπαθούσε να μου την… πει, του την έλεγα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα». Ο Καπουτζίδης εξομολογήθηκε πως ο ίδιος αποκάλυψε στους γονείς του για την σεξουαλικότητά του το 1994 και τόνισε πως «Χαίρομαι που έχω κάνει περήφανους με την πορεία μου. Το δικό μου ζήτημα το λύσαμε πολύ ωραία, με αγάπη» σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις