Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Μπάση ηλικία: Η χιουμοριστική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού
LIFESTYLE

Έλενα Μπάση ηλικία: Η χιουμοριστική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Έλενα Μπάση ηλικία: Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στην Έλενα Μπάση για την ηλικία της - Τι αποκάλυψε η Έλενα Μπάση

Έλενα Μπάση ηλικία: Η Ναταλία Γερμανού δεν διστάζει να τσαλακωθεί, να αυτοσαρκαστεί αλλά και να είναι ειλικρινής, επιστρατεύοντας πάντα το χιούμορ της. Όπως πριν λίγες μέρες που αποφάσισε να διηγηθεί το δικό της love story στη γνωστή σελίδα «Thank you Next» στο Facebook αλλά και να αποκαλύψει τι είπε ο μπαμπάς της, Φρέντυ Γερμανός, όταν την παρέδωσε νύφη στον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Ίμβριο.

Αυτή τη φορά λοιπόν έδωσε μια χιουμοριστική απάντηση στην πρώην παίκτρια του The Bachelor, Eλενα Μπάση, σχετικά με την ηλικία της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελενα Μπασή, μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του «The Bachelor» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και φυσικά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της για την οποία έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στο twitter.

Συμμαθήτριες η Έλενα Μπάση με την Ναταλία Γερμανού

Η 38χρονη, όπως δηλώνει, Ελενα Μπάση μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως ήταν συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού. Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Μπάση σημείωσε πως: «δεν ξέρω… Εγώ συμμαθήτρια ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού! Μάλιστα! Και εκεί θα αποκαλύψω και την ηλικία μου. Συμμαθήτρια μου; Ναταλάκι μου; Γιατί ήμασταν συμμαθήτριες».

Φυσικά η Ναταλία Γερμανού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση αυτή. «Το’ πε η θεάρα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και απαντώντας χιουμοριστικά σε άλλον χρήστη έγραψε: «Είμαι 15 χρόνια πιο μικρή από όσα έλεγα. Ευχαριστώ Ελενα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις