Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γάλλοι μαθητές κορονοϊός: Συναγερμός για το Blue Star Delos
ΕΛΛΑΔΑ

Γάλλοι μαθητές κορονοϊός: Συναγερμός για το Blue Star Delos

Γάλλοι μαθητές κορονοϊός: Σε ξενοδοχείο αναφοράς στην οδό Βερανζέρου, έφτασαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας οι 27 Γάλλοι μαθητές και συνοδοί.

Γάλλοι μαθητές κορονοϊός: Στις 7.25 το πρωί της Τρίτης αναχώρησε εκ νέου από το λιμάνι του Πειραιά, το πλοίο “Blue Star Delos”, στο οποίο επέβαινε Γαλλίδα υπήκοος που διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Το πλοίο, με 485 επιβαίνοντες, άλλαξε πορεία προτού φθάσει στη Σαντορίνη και επέστρεψε στον Πειραιά. Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγια Πειραιάς – Θήρα – Νάξο – Πάρο και επιστροφή. Το πλοίο που είχε προορισμό τη Σαντορίνη επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι του Πειραιά καθώς μία Γαλλίδα που συνοδεύει 24 Γάλλους μαθητές και επέβαινε στο συγκεκριμένο πλοίο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Από τη Γαλλίδα είχε ληφθεί δείγμα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Οι Γάλλοι μαθητές μαζί με τη συνοδό μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, κλιμάκιο του οποίου μετέβη στο λιμάνι του Πειραιά. Η Γαλλίδα είναι μέλος γκρουπ με 24 μαθητές και 3 δάσκαλους οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε μοριακό τεστ κατά την είσοδό τους στη χώρα και τα αποτελέσματα βγήκαν ενόσω ήταν εν πλω. Στο ξενοδοχείο καραντίνας θα παραμείνουν για το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα και θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Δείτε ακόμη

Eκτακτα μέτρα στις Σέρρες – Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και ομάδα έκτακτης ανάγκης

Συμπτώματα μήνες μετά τη μόλυνση – Η διαπίστωση του πανεπιστημίου Οξφόρδης

Συναγερμός σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο – Εντοπίστηκαν τρία κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις