Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Χωρίς λευκό καπνό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Χωρίς λευκό καπνό

Serie A - αγωνιστικό: Έμειναν στο στείρο 0-0 Βερόνα και Τζένοα - Έλαμψε με την απόδοσή του ο Ματία Περίν - Παθητικό ρόλο οι Γενοβέζοι

Serie A – αγωνιστικό: Λευκή ισοπαλία στο «Μπεντεγκόντι». Η Βερόνα ήρθε ισόπαλη στο 0-0 κόντρα στην Τζένοα. Ο Περίν κράτησε όρθιους τους Γενοβέζους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τον ρυθμό τους. Οι δύο ομάδες είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στην άμυνα τους.

Με το πέρασμα της ώρας, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την ένταση τους και ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο. Είχαν διάθεση και έπαιξαν επιθετικά. Έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ πριν το ημίχρονο. Από την άλλη, η Τζένοα περιορίστηκε σε έναν  παθητικό ρόλο και δεν είχε αρκετές ευκαιρίες. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Βερόνα είχε τον πλήρη έλεγχο και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Είχε την κατοχή και γύρισε σωστά την μπάλα. Ενώ, περίμενε να χτυπήσει τους φιλοξενούμενους στα κενά της άμυνας τους. Έκαναν αρκετές φάσεις και αποτέλεσαν μόνιμο κίνδυνο για την εστία των Γενοβέζων. Όμως, ο Ματία Περίν ήταν σε εξαιρετικό βραδιά και κατέβασε τα ρολά της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν πίσω και προσπάθησαν να χτυπήσουν την Βερόνα στην κόντρα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, όχι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα ούτε και θετικό για τη γηπεδούχο που ήταν εμφανώς ανώτερη.

Δείτε ακόμη:

Άλωσε το ‘Αλκαζάρ’ ο Αστέρας 3-1 την ΑΕΛ
Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ
Μπορούσε διπλό, αλλά είχε …άγιο που πήρε “Χ” 2-2 στον ΟΦΗ ο ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις