Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / AEK – μπάσκετ: Συμφωνία και διαζύγιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – μπάσκετ: Συμφωνία και διαζύγιο

AEK - μπάσκετ: Τα βρήκαν η Ενωση και ο cosmote και έλυσαν τη συνεργασία τους, ανοικτός ο δρόμος για κεντρική διαχείριση και υπογραφές με ΕΣΑΚΕ

AEKμπάσκετ: Έδωσαν τα χέρια ΑΕΚ και Cosmote TV. Οι δύο πλευρές έκαναν διακανονισμό και έλυσαν την συνεργασία τους. Θυμίζουμε, η “Ένωση” δεσμευόταν με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με το συνδρομητικό κανάλι. Ωστόσο τα είχαν βρει και απέμεναν μόνο τα τυπικά και ήταν θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του συμβολαίου της. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την κεντρική διαχείριση της Μπάσκετ Λιγκ από την ΕΡΤ. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Cosmote TV (όπως και ο Παναθηναϊκός), ωστόσο βρήκαν την χρυσή τομή. Ετσι η ΕΡΤ θα αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη όλων του πρωταθλήματος από τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η Cosmote TV ήταν ανοιχτή από την αρχή για το σχέδιο της κεντρικής διαχείρισης και δεν στάθηκε εμπόδιο για την πραγματοποίηση του. Η άνθρωποι της ΑΕΚ με τους ανθρώπους του καναλιού και έτσι η ΑΕΚ θα συμμετάσχει κανονικά στο πλάνο της Λίγκας για κοινή τηλεοπτική στέγη. Η “Ένωση” και η Cosmote TV τα είχαν βρει σε όλα και απέμεναν μόνο οι λεπτομέρειες για την λύση της συνεργασίας τους.

AEK – μπάσκετ: Και τώρα, υπογραφές

Πλέον το μόνο που απομένει, είναι να υπογράψουν τα συμβόλαια ο ΕΣΑΚΕ με το κρατικό κανάλι για την έναρξη της κεντρικής διαχείρισης. Ενώ, η συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος θα προσφέρει σιγουριά στις ομάδες. Τόσο στα μεγάλα ονοματα, όσο και -κυρίως- στους συλλόγους που ασφυκτιούν οικονομικά.

Δείτε ακόμη:

Ανατροπή – Ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα
Δάγκωσαν τα παγόνια 1-0 εκτός έδρας οι “Λύκοι”
Τσίμπησε βαθμό από την καλύτερή της Βερόνα η Τζένοα (0-0)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις