Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βαν Χάλεν μετρό: Σε «Van Halen Avenue» μετονομάστηκε σταθμός της Νέας Υόρκης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βαν Χάλεν μετρό: Σε «Van Halen Avenue» μετονομάστηκε σταθμός της Νέας Υόρκης

Βαν Χάλεν μετρό: Μια ασυνήθιστη τάση επικρατεί στους σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια. Να τους μετατρέπουν σε μνημεία προς τιμήν μεγάλων μουσικών που πέθαναν

Βαν Χάλεν μετρό: Μια ασυνήθιστη τάση επικρατεί στους σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια. Να τους μετατρέπουν σε μνημεία προς τιμήν μεγάλων μουσικών που πέθαναν. Κι αυτό γίνεται είτε επίσημα είτε όχι. Η αρχή έγινε από το Spotify όταν μετέτρεψε τους σταθμούς «Union Square» και «Broadway-Lafayette» σε περίτεχνα μνημεία για τον Πρινς και τον Ντέιβιντ Μπόουι αντίστοιχα. Αργότερα, ο σταθμός «Franklin Avenue» στο Μπρούκλιν μετονομάστηκε, ανεπίσημα, σε «Aretha Franklin Avenue».

Αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης δρόμου της Νέας Υόρκης Adrian Wilson έχει μετονομάσει τον σταθμό «Van Siclen Avenue» του Μπρούκλιν σε «Van Halen Avenue», προς τιμήν του μουσικού Έντι Βαν Άλεν, ο οποίος πέθανε στις 6 Οκτωβρίου.Ο Wilson, κατασκεύασε μία αυτοκόλλητη επιφάνεια παρόμοια με τα πλακάκια που καλύπτουν τον τοίχο του σταθμού στο σημείο που αναγράφεται το όνομα του, και κάλυψε το σημείο αυτό με το δικό του δημιούργημα.

Βαν Χάλεν μετρό

Δείτε ακόμα:

Η Λίντα Εβαντζελίστα στηρίζει τις γυναίκες που κατηγορούν τον πρώην σύζυγό της για βιασμό

Τζένιφερ Λόρενς, ΝτιΚάπριο και όχι μόνο στη ταινία «Don’t Look Up»

Επίθεση στο Παρίσι: Το ρητορικό ερώτημα του Πασκάλ Μπρικνέρ πρέπει να ταρακουνήσει τον πλανήτη

Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει το “μυστικό” του γάμου της με τον Σαρκοζί

“Χαστούκι” στον Τραμπ από τον Φιλ Κόλινς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις