Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας του Μελέτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο πατέρας του Μελέτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες.

19.10.2020 | 18:19

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του Μελέτη -Γιώργος Γεροντιδάκης- στις Άγριες Μέλισσες. Ο πατέρας του Μελέτη θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια. Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα παίξει ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση για να φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι! Σε αυτόν τον μεγαλοτραπεζίτη θα καταφύγει ο Κωνσταντής προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών.

Μια εντυπωσιακή κοπέλα, η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία είναι κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή. Έρωτας κεραυνοβόλος! Ο Κωνσταντής θα ζητήσει τη Δόμνα από τον πατέρα της σε γάμο και θα ορίσουν τους αρραβώνες τους.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό

Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη τη ζωή της! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη και πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του; Τότε θα παιχτεί, στις Άγριες Μέλισσες, η κορύφωση του δράματος.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Από τι θέλει να κρυφτεί η Μαντάμ Κούλα

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζοντας και ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο. Η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 11 χρόνια και «μπαίνει» στις Άγριες Μέλισσες ερμηνεύοντας τον ρόλο της «Μαντάμ Κούλας». Η «Κούλα» είναι η μυστηριώδης γυναίκα που γνωρίζει η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα. Μια γυναίκα που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της μικρής αδελφής Σταμίρη. Ο ρόλος της Ναταλίας Τσαλίκη στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι «σκοτεινός» και σίγουρα κόντρα με αυτούς που την είχαμε δει στο παρελθόν!

«Δεν γίνονται εύκολα στην τηλεόραση αυτά, να σε καλούν για έναν ρόλο που δεν σου πολυταιριάζει. Ήταν μια επιλογή του Λευτέρη Χαρίτου, ο ρόλος, να τον κάνω εγώ. Η Κούλα έχει χάσει τον άντρα της και το παιδί της στον πόλεμο και θέλει να κρυφτεί, να μην θυμάται το παρελθόν. Είναι θέμα επιλογής και αντιστάσεων» είπε η Ναταλία Τσαλίκη για τον ρόλο της.

Exit mobile version