Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ραχήλ Μακρή: Η ενόχληση της παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ραχήλ Μακρή: Η ενόχληση της παρουσιάστριας

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ραχήλ Μακρή: Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ραχήλ Μακρή με αφορμή τη συμμετοχή της κ. Μακρή στο τηλεοπτικό show του Open J2US

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ραχήλ Μακρή: Μια δήλωση της Ραχήλ Μακρή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα μεταξύ της πολιτικού και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Πιο συγκεκριμένα η Ραχήλ Μακρή, η οποία φέτος συμμετέχει στο τηλεοπτικό show του Open J2US σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espesso δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, αφού άλλοι υπουργοί πάνε καλεσμένοι στο Happy Day (παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή), γιατί εκείνη να μην λάβει μέρος σε ένα φιλανθρωπικό show.

«Εδώ πάνε υπουργοί στα “Χάπι Ντέι”, στις… Σταματίνες, και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού, αντί να πηγαίνουν στα σοβαρά πολιτικά πάνελ και θα μιλήσουν για μένα; Εγώ δεν πάω να κλείσω συμβόλαιο με δισκογραφική. Δεν είμαι τραγουδίστρια», είπε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε: «Μήπως ήθελε να την καλέσουμε και δεν την καλέσαμε και γι’ αυτό παρεξηγήθηκε; Αν θέλατε να σας είχαμε καλέσει, θα το είχαμε κάνει με μεγάλη χαρά».

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ραχήλ Μακρή για το J2US

Η πολιτικός είχε προκαλέσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο παρελθόν με μία ανάρτηση κατά του Ιβάν Σαββίδη, την οποία δεν ξέχασαν από ό,τι φαίνεται, αφού τα social media γέμισαν με αρνητικά σχόλια εναντίον της. Κι αυτό γιατί αρκετοί θυμήθηκαν όσα είχε δηλώσει κατά το παρελθόν το άλλοτε στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και των οπαδών του ΠΑΟΚ, όταν είχε εξαπολύσει επίθεση με χαρακτηρισμούς, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο και για “εγκληματική οργάνωση”! Κι όλα αυτά με αφορμή μία συνάντηση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις