Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Δεν κουνήθηκε φύλλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Δεν κουνήθηκε φύλλο

Σούπερ Λιγκ - 5η αγωνιστική: Κακό παιχνίδι, λιγοστές φάσεις και δίκαιο 0-0 στο ΔΑΚ Λαμίας για την ομώνυμη ομάδα και τον Παναιτωλικό

Σούπερ Λιγκ5η αγωνιστική: Λευκή ισοπαλία στο «ΔΑΚ Λαμίας»! Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι στο 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη διάθεση και έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες. Όμως, τόσο η αστοχία των παιχτών του Μπάμπη Τεννέ όσο και η εξαιρετική εμφάνιση του κίπερ του Παναιτωλικού, Κνετ κράτησαν το μηδέν.

Οι Αγρινιώτες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και είχαν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, μετά από ένα α’ ημίχρονο όχι καλό. Ενα 45λεπτο που με το ζόρι έφτασε στη μετριότητα το ματς και ξεχάστηκε ήδη.

Σούπερ Λιγκ – 5η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός παρέμεινε σε χαμηλά στάνταρ. Η Λαμία συνέχισε να είναι πιο κινητική και ο Παναιτωλικός να παίζει πιο αμυντικά. Οι φάσεις ήρθαν με το «σταγονόμετρο» και το παιχνίδι περιορίστηκε κυρίως στην μεσαία γραμμή. Έγιναν αναγκαστικές αλλαγές και «πάγωσαν» το ματς. Υπήρχε αρκετή ένταση και οι ομάδες δεν είχαν καθαρό μυαλό. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα  οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Χατζηστραβού για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντίας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και οι Λαμιώτες πήραν τον πρώτο τους βαθμό, ενώ οι Αγρινιώτες τον δεύτερο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χατζηστραβός 93’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας), VAR: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Λαμία (Μ. Τεννές): Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας (Χατζηστραβός 84’), Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης (Μπουλούλης 40’), Καραμάνος (Αραμπούλι 40’, Μπινακόνι 75’), Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (Βασιλόγιαννης 84’).

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Λιάβας, Τζανακάκης (Ντουάρτε 14’), Ντίας, Ντάλσιο, Περέιρα (Βέργος 59’), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (Μεντόσα 70’), Γιάκολις (Τσιγγάρας 70’).

Δείτε ακόμη:

Άλωσε το ‘Αλκαζάρ’ ο Αστέρας 3-1 την ΑΕΛ
Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ
Μπορούσε διπλό, αλλά είχε …άγιο που πήρε “Χ” 2-2 στον ΟΦΗ ο ΠΑΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις