Serie A – προαναγγελία: Αυλαία αγωνιστικής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Αυλαία αγωνιστικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η ενισχυμένη Βερόνα φιλοξενεί την Τζένοα - Χρωστούμενα από πέρσι η Τζένοα σώθηκε με το 3-0 την τελευταία αγωνιστική επί της Βερόνα

19.10.2020 | 15:16

Serie A – προαναγγελία: Με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της Serie A. Η Βερόνα υποδέχεται την Τζένοα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Πάρμα. Δέχτηκαν το γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και αυτό τους κόστισε. Αμυντικά είναι πολύ συμπαγείς και δεν δέχονται εύκολα γκολ (έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ). Έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και υπάρχει αισιοδοξία. Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου έκανε μερικές σημαντικές προσθήκες και ενίσχυσε αρκετά τα κενά, που υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας της με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Απόψε, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Τσετίν, Νταβίνοβιτς, Μανιάνι  Μπενάσι, Ντάντζι, Βελόζο, Γκίντερ και Μπαράκ.

Serie A – προαναγγελία: Από την άλλη, η Τζένοα έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, που βρέθηκαν στην ομάδα (έφτασαν μέχρι και τα 17). Την τελευταία φορά, που αγωνίστηκε, κατατροπώθηκε με 6-0 από την Νάπολι. Εκμεταλλεύτηκε την διακοπή για να ξεπεράσει τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε. Έχουν γίνει μερικές προσθήκες στην ομάδα και θέλουν κάνουν ένα καλό ξεκίνημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν, όπου η Τζένοα νίκησε με 3-0 την Βερόνα και σώθηκε. Απόψε, θέλουν την νίκη, όμως έχουν ακόμα απουσίες. Δεν υπολογίζονται οι Στουράρο, Κρισίτο, Τζαπακόστα, Κασάτα, Λεράγκερ, Μπρλεκ, Ντέστρο και Μάλες.

Δείτε ακόμη:

Άλωσε το ‘Αλκαζάρ’ ο Αστέρας 3-1 την ΑΕΛ
Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ
Μπορούσε διπλό, αλλά είχε …άγιο που πήρε “Χ” 2-2 στον ΟΦΗ ο ΠΑΟ
Exit mobile version