Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Θρίλερ 6 τερμάτων!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Θρίλερ 6 τερμάτων!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Η Τότεναμ προηγείτο ως το 82’ με 3-0 της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι και …κατάφερε να μην κερδίσει (3-3)

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μοιράστηκαν τους βαθμούς, μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις Τότεναμ και Γουέστ Χαμ! Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο 3-3 σε ένα παιχνίδι με υπέροχο θέαμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τότεναμ να μπαίνει δυνατά και να κυριαρχεί. Μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ, αφού ο Σον έκανε το 1-0. Διπλασίασε αμέσως τα τέρματα της με τον Κέιν να πετυχαίνει το 2-0. Ενώ, οχτώ λεπτά αργότερα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε διαφορά τριών γκολ στην ομάδα του. Θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί κι’ άλλα γκολ πριν από το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος, η Γουέστ Χαμ ανέβασε τον ρυθμό της και έπαιξε επιθετικά. Έκανε φάσεις, όμως η Τότεναμ φαινόταν να το διαχειρίζεται. Τα «σφυριά» κατάφεραν να μειώσουν στο 82’ με τον Μπαλμπουενά να κάνει το 3-1.  Τρία λεπτά αργότερα μείωσαν στο γκολ, αφού ο Σάντσεζ με αυτογκόλ πέτυχε το 3-2. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Λαντσίνι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την Γουέστ Χαμ. Ο Αργεντίνος έκανε το 3-3, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ασταμάτητη  και στο Λέστερ η Βίλα

Πέρασε έστω και δύσκολα από το «Κίνγκ Πάουερ» η Άστον Βίλα! Οι «χωριάτες» νίκησαν 1-0 την Λέστερ και συνέχισαν το νικηφόρο σερί. Υπήρχε πολύ ένταση στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες μπήκαν μαγκωμένες. Έγιναν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ πριν το ημίχρονο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες. Όμως, οι δύο κίπερ βρίσκονταν σε εξαιρετική βραδιά. Ο αγώνας έδειχνε ότι θα έμενε ως έχει, ωστόσο στις καθυστερήσεις μίλησε η Άστον Βίλα. Πιο συγκεκριμένα, στο 91’ ο Μπάρκλεϊ έκανε το 0-1, δίνοντας την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την  Φούλαμ (Σαρπ 85’ (πεν) – Λούκμαν 77’). Ενώ, ισόπαλες με το ίδιο σκορ ήρθαν Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον (Ζάχα 19’ (πεν) – Μακάλιστερ 90’).

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις