Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κουτουλιά οι “τράγοι”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κουτουλιά οι “τράγοι”!

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Αϊντραχτ κόλλησε στο 1-1 με την Κολωνία - Τσίμπησε ποντάκι η Σάλκε 1-1 με Ουνιόν Βερολίνου

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Φρένο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβαλε η Κολωνία. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Έτσι, οι «αετοί» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Με το πέρασμα του χρόνου η Άιντραχτ πήρε τον έλεγχο και απείλησε. Μάλιστα, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε ένα κομβικό σημείο. Στο 45+2’ ο Αντρέ Σίλβα έκανε το 0-1.

Στο β’ μέρος η Κολωνία μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως. Στο 52’ ο Ντούντα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «τράγους» και έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Είχαν φάσεις, τις οποίες δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά. Έτσι, το παιχνίδι παρέμεινε ισόπαλο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Βαθμό με Πασιένσα

Τον πρώτο της βαθμό πήρε και η Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να το είχαν καταφέρει. Από την άλλη, η Σάλκε δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και είχε παθητικό ρόλο. Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε στο δεύτερο η Ουνιόν. Στο 55’ ο Σκρζίμπσκι έκανε το 0-1. Η Σάλκε ξύπνησε και ανέβασε τον ρυθμό της. Κυνήγησε την ισοφάριση και τελικά την πέτυχε γρήγορα. Στο 69’ ο Πασιένσα σημείωσε το 1-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις